--> -->

I-a îngropat pe „câini”, acum e la Barcelona!

Dinamoviștii își ling rănile și sunt disperați să facă rost de bani pentru a continua să țină clubul mult iubit în viață.

Nu au cum să uite dezamăgirea vieții, provocate de un lot de 53 de jucători și 5 antrenori, plus o echipă de conducători, care au dus Dinamo în eșalonul secund.

Astăzi, cei din DDB au promis că vor sosi cu o soluție prin care să aducă 1 milion de euro grupării din Ștefan cel Mare. Situația rămâne în continuare dramatică, în perspectiva reluării pregătirilor, prevazute pe 20 iunie.

Turiștii perfecți

În tot acest timp, câțiva dintre „eroii” care au dus Dinamo în Liga 2 se plimbă bine-merci prin locuri exotice din Europa. Coasta de Azur, Algarve, Santorini, Cinque Terre sau Barcelona. Nu se feresc să nu afișeze fotografii din vacanțele lor, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 zile.

Mihai Eșanu, care este unul dintre autorii morali ai eșecului prin gafele sale din vele două partide, este în vacanță în Spania. Înainte de plecare, a avut o discuție cu Răzvan Zăvăleanu, manifestându-și intenția de a continua în Stefan cel Mare.

Impresionat de tot ceea ce vede

Oficialul i-a transmis că decizia finală îi va aparține noului antrenor, ce va fi pus după stabilirea administratorului special. Eșanu a plecat din Valencia la Barcelona.

Stați liniștiți, nu se transferă în blau-grana! Este turist în orașul lui Gaudi, minunându-se de cât de frumos este acolo, de multitudinea de fructe și de legume, de măreția clădirilor și de unicitatea arhitectonica.

Mai mult, portarul ține morțiș să-și înștiințeze prietenii și urmăritorii vizavi de locurile pe care le vizitează și l-au impresionat. Postările sale sunt zilnice, viața lui merge liniștit înainte.

Citește și

Un miliardar i-a făcut avansuri Andreei Bănică: ”Eram sub scaun de rușine”