Hotel de vis pe litoralul românesc, la prețuri de Bulgaria

Locația de poveste pe litoralul românesc, care este atât de blamat în ultima vreme datorită hotelierilor care au mărit prețurile peste noapte profitând de faptul că mulți români se tem în pandemie să mai plece în străinătate.

Noi însă am descoperit un hotel de vis pe malul Mării Negre, unde prețurile sunt accesibile tuturor, atât pentru cazare, cât și pentru mâncare. Este vorba despre hotelul Pam Beach din stațiunea Olimp, care are toate cele 186 camere duble, cele 12 apartamente și 12 camere triple cu vedere la mare și unde doar cobori câteva scări până ajungi pe plajă.

O locație superbă unde-ți poți petrece un concediu liniștit, în siguranță, cu piscină și facilități pentru copii, fiind într-o zonă în care nu este agitația din Mamaia și nu există riscul unei infecții cu COVID-19, deoarece se respectă toate normele în vigoare.

Doar 975 RON pentru 4 nopți în plin sezon

La Pam Beach Olimp un sejur de trei nopți pentru o cameră dublă este 975 de RON, dar primești o noapte gratuită, ceea ce înseamnă că în plin sezon plătești doar 243 de RON pe noapte, iar copii până în 12 ani care nu au nevoie de pat suplimentar se pot caza gratuit și primesc și un meniu gratuit Kids Fun pe sezon.

De asemenea, există și varianta de 5 nopți+1 gratis la 1625 RON. Iar la mai mult de 4 nopți de cazare primești automat o noapte gratuită din partea hotelului. Și nu trebuie neapărat să plătești cash, ci se pot utiliza și tichete de vacanță de orice tip: Sodexo, Edenred, UpRomânia.

În prețul nopților de cazare este inclusă și parcarea gratuită cu pază, acces gratuit la piscina hotelului cu sezlonguri și umbreluțe, program artistic pe terasa hotelului unde se poate servi masa la prețuri accesibile, internet.

De asemenea, la Hotel Pam Beach Olimp se organizează și evenimente speciale precum nuntă, botez, lună de miere sau zile de naștere prin care la numărul de nopți rezervate ți se oferă automat o noapte de cazare gratis, aranjament de masă și o șampanie din partea casei în cadrul ofertei ”Iubire la malul mării”.

Există oferte pentru team-buildinguri sau evenimente coorporate, hotelul având și o sală de conferință de 60 de locuri

Iar doar pentru cazare pentru grupuri mai mari de persoane se fac reduceri. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numerele de telefon 0753146331 și 0756333695 sau faceți o cere de rezervare pe site-ul oficial al hotelului www.hotelpambeach.ro. Și cu siguranță nu veți regreta.

Citește și:

Decizie de la Bruxelles în cazul României

No Comments Yet

Comments are closed