Hanca pune „piedică” și lui Sorescu, și lui Dinamo

Deian Sorescu, 24 de ani, mijlocașul celor de la Rakow, liderul din Polonia, nu a fost pe teren în duelul contra Cracoviei, în confruntarea cu KS Cracovia, la care evoluează un alt ex-dinamovist Sergiu Hanca.

Echipa bănățeanul s-a împiedicat în lupta pentru un titlu istoric, iar Hanca „a pus umărul” la sincopa lui Rakow cu două etape înaintea finalului.

Final nerecomandat cardiacilor!

Chiar dacă a intrat abia în minutul 21, Sergiu, liderul alb-roșiilor din Cracovia (locul 8), a marcat în minutul 62, iar Rakow nu a putut obține decât o remiză, scor 1-1.

Lech, contracandidata la titlu a lui Sorescu, a condus cu 1-0 în deplasare la Piast, a fost egalată în startul părții secunde, și se părea că va rămâne la egalitate de puncte cu formația lui Deian. Doar că în minutul 88 s-a desprins prin reușita lui Ishak și a pus 2 puncte între ea și echipa lui Deian!

În vizorul selecționerului

În ceea ce-l privește pe Deian, acesta se confruntă cu probleme medicale.

Transferat pe 21 ianuarie, Sorescu a câștigat Cupa în Polonia și rămâne în cursa pentru titlu. 12 meciuri a jucat Sorescu până acum la Rakow Czestochowa, 9 în campionat (un gol, o pasă decisivă) și trei în Cupa Poloniei (un assist în finală). El a absentat azi din cauza unei contracturi. Sorescu a ratat astfel confruntarea cu echipa românilor Hanca, Râpă și Virgil Ghiță.

Sorescu se află în vizorul lui Edward Iordănescu pentru meciurile de Nations League din iunie, iar surse din anturajul naționalei asigură pentru GSP că accidentarea mijlocașului nu-i pune în pericol prezența la lot.

Dinamo ia bonus pentru succesul lui Sorescu în Polonia

Deian Sorescu a câștigat săptămâna trecută Cupa Poloniei cu Rakow, 3-1 în fața lui Lech Poznan, și e pe locul 1 în campionat. Ioan Becali a dezvăluit de curând că Dinamo va primi bani pentru aceste performanțe.

Sorescu are mari șanse să devină și campionul Poloniei. Cu trei etape înainte de final, Rakow e pe locul 1, cu același număr de puncte ca Lech (65), dar rezultate mai bune în meciurile directe (1-0 și 2-2).

Dinamo ia un bonus de 50.000 de euro dacă Sorescu va fi campion în Polonia!

Citește și

Vine canicula în Capitală! Ce va urma