Hakim Abdallah așteaptă și el atacanți: ”Trebuie”

Hakim Abdallah a fost desemnat cel mai bun fotbalist al meciului pe care Dinamo l-a pierdut etapa trecută cu Rapid (1-2). Atacantul malgaș a reușit un eurogol, cu călcâiul, a fost foarte activ, a mai fost aproape de a puncta în repriza secundă.

Antrenorul Zeljko Kopic i-a oferit o nouă șansă fotbalistului african, iar Hakim Abdallah a profitat. Vineri seară, de la ora 20:00, Dinamo se deplasează în Bănie pentru partida cu FCU Craiova.

”Nu am luat cele mai bune decizii mereu”

”Personal, am crezut mereu în mine, dacă pot ajuta echipa de această manieră, e bine pentru toată lumea. Nu e vorba de a înscrie, e vorba și de ultima pasă, pot lua decizii mai bune pentru coechipieri, nu am făcut asta mereu. O să mă antrenez să fiu tot mai bun și sper că vineri să iau decizii mai bune.

Nu mă afectează faptul că se dorește un nou atacant, trebuie jucători care să ridice nivelul echipei, dacă conducerea așa consideră, e bine să aducem astfel de jucători, să adua calitate, puncte, e bine pentru club. E mai bine să fie concurență în echipa, nu mă afectează”, a spus Hakim Abdallah în cadrul conferinței de presă de la Săftica.

”Mergem la victorie”

”Urmăresc toate meciurile din campionat, Craiova are o echipă puternică, au jucători de calitate, trebuie să continuăm pe aceeași linie, o să vedem ce o să facem, au calitate, joacă bine și o să fie un meci greu.

Joc acolo unde mă pune antrenorul, acum joc în dreapta, prefer să joc decât să fiu pe bancă, dacă mă pune fundaș, o să joc. Dacă ești profesionist, vrei să joci, vreau să dau tot ce am mai bun pentru club, pentru Dinamo.

Jucăm toate meciurile la victorie, nu mergem la Craiova cu gândul de a nu pierde, mergem la victorie, luăm meci cu meci, fiecare duel e diferit. Avem nevoie de puncte, e important să câștigăm, dacă aleg să marchez sau să câștigăm, aleg victoria, nu contez eu”, a mai declarat atacantul dinamovist.

Citește și

Când vom vedea în București noile troleibuze Solaris. Pe ce linie vor circula