Hakim Abdallah are un plan zilnic: „Mă trezesc cu acest gând”

Atacantul malgaș al lui Dinamo, Hakim Abdallah, le-a explicat fanilor, din cantonamentul din Antalya, care sunt gândurile sale înaintea sezonului, mai ales că a primit o șansă mare din partea lui Zeljko Kopic.

Atacantul de 25 de ani nu și-a pierdut încrederea. Drept dovadă că, deși a avut un sezon horror, continuă să lupte pentru el și pentru Dinamo.

Zeljko Kopic i-a dat și lui o șansă, iar Hakim a profitat un pic de ea. A intrat pe teren și a dat gol cu FC Botoșani (2-0), apoi a scos penalty-ul decisiv din minutul 90, cu FC Voluntari, iar Goncalo Gregorio a marcat.

Hakim a reușit doar 2 goluri în 22 de meciuri. O reușită cu CFR Cluj (1-1), o alta cu Botoșani (2-0). Spune că va oferi un alt randament în 2024.

”Primul obiectiv, clar, este să rămânem în Superliga, este cel mai important. Apoi, sperăm ca restul să vină și totul să fie bine.

(va fi un sezon mai bun pentru el) Sper asta. Mă trezesc în fiecare zi cu gândul să fiu mai bun! Cu echipa trebuie să muncim din greu, să o ținem tot așa, ca startul cu noul antrenor. Nu va fi ușor, dar trebuie să muncim din greu”, a declarat atacantul pentru GSP.

„Sunt strict cu mine, știu că n-am oferit cât ar fi trebuit”

”Eu nu pot vorbi în numele tuturor, dar în ceea ce mă privește pot spune că voi fi focusat meci de meci și voi face ceea ce antrenorul vrea de la mine. Trebuie să avem rezultate, să nu cădem, avem capacitatea de a salva clubul, să continue în Superliga, avem fani extraordinari, toți tragem în aceeași direcție. Trebuie să facem rezultate, să luăm meci cu meci, trebuie să reușim.

(Când crezi că suporterii dinamoviști vor scanda „Hakiiiim Abdaaaalah!”?) Nu este totul, dar sper că acea zi va veni cândva. Sunt strict cu mine, știu că n-am oferit cât ar fi trebuit. Dar îmi continui drumul, trecutul e trecut, mă uit spre viitor și voi munci mai mult ca rezultatele să vină. Trebuie să ofer mai mult”, a mai spus fotbalistul.

„Mă simt mai bine pe teren”

A declarat că nu și-a fixat o limită de goluri.

”Vreau doar să joc fotbal bun, să am rezultate bune cu Dinamo, să dau totul, iar viața îmi va oferi. Ca atacant, trebuie să livrez goluri. Sper s-o fac. Nu am probleme psihice!

Mă simt mai adaptat. Știu că toți așteaptă mai mult de la mine, mai ales că am sosit din vară. Sunt diverse moduri de a te adapta. Știu că mi-a luat mai mult, dar mă simt mai bine pe teren. Sper că lucruri mai bune vor veni mai rapid. Toți de la club, de la echipă, m-au ajutat. Trebuie să ofer mai mult, și eu.

Știu că n-am jucat bine în prima parte. Am încheiat ceva mai bine, gol cu Botoșani, am învins și Voluntari, trebuie să lucrez mai mult, mai bine, la finalizare. Vreau să ajut Dinamo să stea în Superliga. Vedeți că vorbesc mai mult că eu trebuie să ajut, e clar că e o muncă de echipă, dar mă gândesc că eu trebuie să ofer mai mult”, a mai comentat Abdallah.

Citește și

Oana Lasconi a revenit în forță! Tânăra a spus tot adevărul despre viața ei intimă: ”Faci față și plângi”