--> -->

Hai că și-a găsit Dinamo preparator!

Dusan Uhrin era foarte afectat la finalul remizei albe cu Sepsi și a acuzat lipsa pregătirii fizice și numărul mare al accidentaților. De fapt, Dinamo și-a bătut singură joc de capitolul pregătirii fizice pe durata actualei ediții.

Cehul evidențiat și slaba pregătire fizică a formației, care de-abia stă în picioare pe finalurile de meci. Nu de ieri, de azi, fiindcă și în toamnă, în mandatul lui Mircea Rednic, a pierdut cel puțin două victorii, cu UTA (2-2) și cu Rapid (1-1), plus cel puțin o remiză cu Mioveni (1-2), cu goluri luate pe final.

Mureșan s-a certat cu DDB

La capitolul pregătire fizică, unul care a influențat și accidentările pe bandă rulantă, ceea ce la Dinamo nu exista până în acest sezon, echipa a fost supusă unei adevărate debandade manageriale cu privire la prezența unui preparator fizic.

Acest subiect a adus și disensiuni, iremediabile, între Iuliu Mureșan, administratorul special, și liderii DDB, primul amenințând că va pleca imediat ce se va rezolva cu obținerea licenței sportive.

Și liderii DDB, dar și alți oameni de la echipă l-au propus conducerii pe George Neagu (FC Argeș), membru DDB și un dinamovist pătimaș, care tocmai a fost implicat într-un conflict cu Florin Tănase, căpitanul FCSB, la meciul din Trivale de duminică seară.

Neagu a fost lăudat și de jucători, a activat la Dinamo până în sezonul trecut. După o aventură la Astra Giurgiu, George a semnat cu FC Argeș, iar pregătirea fizică a piteștenilor, calificați în premieră în play-off, și aprecierile din Trivale vorbesc pentru el.

A părăsit gruparea din Ștefan cel Mare după ce doar i s-a promis plata salariilor restante, fără nicio finalitate. Avea 2.000 de euro pe lună, a plecat cu mai multe restanțe. Ar fi luat în calcul revenirea la Dinamo dacă i se achita salariul cu care convenise cu DDB, el însuși precizând acest lucru (detalii aici). Conducerea „câinilor” nu a dat „verde” mutării, iar liderii DDB l-au acuzat pe Mureșan pentru această decizie!

Vine, pleacă, revine

Dinamo a început campionatul cu preparatorul fizic Cristi Sandu, ex-Concordia Chiajna, în mandatul lui Dario Bonetti.

Apoi a venit Mircea Rednic, nu l-a mai primit pe acesta la antrenament, un adevărat circ!, „Puriul” aducându-l pe Andrei Antoce. Care nu a stat prea mult în alb-roșu, cum nici Rednic n-a făcut-o.

Odată cu sosirea lui Flavius Stoican, a fost readus Silviu Ion, care era și metodist, și antrenor secund, și preparator.

Vii, bagi capul, ești luat în seamă

Întrebat într-un interviu la Radio Dinamo dacă se ia în calcul angajarea lui Denis Zmeu, cu care lucrase la Iași, Stoican a răspuns: „Încă nu s-a pus problema și nu m-am gândit dacă să vină cineva, eu sunt mulțumit de ce am făcut eu cu Silviu în ceea ce privește partea fizică”.

Nu era prima dată când antrenorul scotea în evidență faptul că lucrează doar cu ceea ce îi pune conducerea la dispoziție. Ca tacâmul să fie complet, Silviu Ion s-a supărat pe dinamoviști, a plecat, s-a întors Cristi Sandu, cu un salariu de 1.500 de euro pe lună!

„Mai venea, mai băga capul pe la Săftica, oricum era angajat în cadrul clubului, așa că s-a întors cu Uhrin. Oricum, era nevoie de un preparator”, au transmis sursele GSP.

Citește și

Medicul erou Cătălin Denciu, la judecată!