Hagi și Dobrosavlevici au decis, ce urmează pentru Dinamo

Dinamo a intrat în săptămâna pregătirilor derby-ului cu FCSB, duminică seară, în Ștefan cel Mare.

”Câinii” au aflat astăzi că unul dintre fotbaliștii aflați pe lista roș-albilor a fost orientat către un alt club.

Mai exact, către învingătoarea bucureștenilor, de vineri seară.

Spre Pitești

”Farul Constanța și FC Argeș Pitești au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Alin Dobrosavlevici la formația din Trivale. În vârstă de 27 de ani, Alin Dobrosavlevici a evoluat pentru formația noastră în perioada august 2020 – decembrie 2021, în care a disputat 41 de partide și a marcat 3 goluri.

Mulțumim, Alin, pentru evoluțiile în tricoul echipei noastre și îți dorim mult succes în continuare!”, au transmis oficialii constănțenilor pe rețelele de socializare.

Ce au ales ”câinii”

Dobrosavlevici a fost pe lista lui Flavius Stoican încă de la începutul anului, doar că tratativele nu s-au materializat.

Oricum, staff-ul tehnic l-a preferat din start pe Răzvan Patriche, 35 de ani, fiind interesați de experiența actualului dinamovist.

Între timp, Dinamo l-a transferat și pe Igor Jovanovic, fostul fundaș de la Astra și Sepsi. Dobrosavlevici a făcut junioratul în Ștefan cel Mare, a fost chiar căpitanul formației secunde.

Cine vine la Dinamo

Totodată, astăzi, Dinamo speră să-l poată prezenta pe Jonathan Rodriguez, 31 de ani, mijlocașul central ce va fi împrumutat de la CFR Cluj.

Și așteaptă răspuns de la Antoni Ivanov, bulgarul care nu mai intră în planurile lui Laurențiu Reghecampf la U Craiova.

Atacanții Mandic și Azankpo sunt așteptați săptămâna aceasta la București, ei și agenții lor fiind de acord cu pretențiile bucureștenilor.

Citește și

Mihai Stoica, mesaj pentru Gigi Becali: ”Poate nu ne făceam de râs”