--> -->

Hagi junior într-o seară de grație: assist + 2 goluri. Dar Genk nu a învins deși a avut 3-0! Meciul a fost suspendat!

Ianis Hagi a avut o seară de excepție în Belgia pentru Genk. Fotbalistul campioanei en titre a oferit mai întâi un assist la deschiderea scorului cu St. Truiden, apoi a marcat el însuși de două ori de la punctul cu var.
Internaționalul român a fost schimbat în minutul 69. Genk a condus cu 3-0 după o oră de joc, scorul era favorabil, 3-1, în momentul ieșirii lui Hagi junior. S-a terminat 3-3 după o revenire de senzație a celor de la St. Truiden, care au egalat în minutul 87.
A ieșit un scandal de proporții! Mai întâi, fanii lui St. Truiden au făcut scandal imediat după ce adversarii au dus scorul la 3-0. Pentru ca pe finalul jocului, după revenirea si egalarea gazdelor, ultrașii lui Genk au produs incidente, astfel că meciul a fost suspendat în minutul 90!
Cu o victorie, alb-albaștrii ar fi urcat pe locul 4, de play-off. Chiar și așa, cu un punct, tot a urcat până pe 6, ultima poziție de play-off. Genk a dovedit încă o dată că are un start ezitant de sezon. Antwerpen, echipa antrenată de Ladislau Boloni, are un punct în plus dar și două meciuri mai puțin disputate.

Citește și:

Sergiu Hanca a decis derby-ul Cracoviei: ex-dinamovistul a ajuns la o cotă impresionantă