Hagi înnebunit de Colțescu: „Vorbeam singur, atâta aroganță. Mă făcea pachet”

După Farul – FCSB 0-1, Gică Hagi a fost extrem de nervos din cauza arbitrajului lui Sebastian Colțescu.

Momentul-cheie al partidei

În minutul 55, mingea a ricoșat din Tudor Băluță la Adrian Șut. În duelul pentru minge, cei doi s-au ciocnit, piciorul drept al lui Șut în piciorul stâng al lui Băluță.

Duelul este ușor și nu este clar cine l-a inițiat. Plasat excelent, la 4 metri de fază, fără vreun obstacol pe traiectorie, „centralul” Sebastian Colțescu a dictat penalty fără să ezite, spre nemulțumirea celor de la Farul.

”Eu spuneam că e simulare, el nu a zis nimic”

După ce a protestat în timpul meciului și a luat galben, Gică Hagi a continuat cu reproșurile și la final.

La conferință, Hagi a vorbit despre ce s-a întâmpalt la final: „Eu am vorbit singur. La final vorbeam singur. Nu mi-a zis nimic. Eu spuneam că e simulare, că a văzut toată lumea. El nu a zis nimic”.

”Uitați de play-off!”

„Așa ceva eu nu am văzut… Atâta aroganță nu am văzut! Să nu te duci să vezi la VAR… Simulează și cade! Ei spun «Nu, nu! Noi vrem să dăm penalty.

Că așa vrem noi!». Ce facem? Unde am ajuns? Nu poți să dai penalty la așa simulare…”, a mai spus Hagi.

“La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a mai spus Gheorghe Hagi la conferința de presă.

Etapa viitoare, vineri seară, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, Farul vine să joace contra lui Dinamo.

Citește și

Situație șocantă într-un cămin de fotbaliști: „L-a înjunghiat cu foarfeca”