Hagi a dat cărțile pe față: ”Așa e, ăsta e adevărul! Nu era obligatoriu să mă cheme”. Săgeți către FRF

Gheorghe Hagi a pierdut în această seară, 0-1 la Botoșani, dar antrenorul Viitorului a vorbit și despre faptul că nu a fost pe lista celor de la FRF pentru tragerea la sorți a Euro 2020, megaeveniment ce s-a desfășurat la București în week-end.

”Regele” fotbalului românesc, așa cum a fost numit în ultimul sfert de secol, a avut un discurs în care a îmbinat tonurile dure cu glumele. ”N-am văzut programarea… Nu știu, nu m-am uitat. România joacă un baraj, haideți să vorbim de asta. Mă întrebați dacă am fost invitat? Sau vi s-a zis să se evite asta! Da, e adevărat, nu am fost invitat, nu era obligatoriu. Nici nu trebuia… Întrebați-i pe cei de la FRF! Eu sunt acolo la Constanța și muncesc.

Restul nu depinde de mine. Întrebați-i pe ei de ce nu m-au chemat. Eu mă simt mândru că am jucat pentru România. Nimeni nu m-a invitat! Nu mutăm bobul în altă parte, asta e, care e problema? Am echipa mea, produc pentru România, asta e menirea mea. Rămân acolo.

De ce nu m-au chemat? Întrebați-i pe ei! Hai, mai întrebați, că nu mă grăbesc la Constanța!”, a spus Hagi în urmă cu puține momente.

”M-am informat, Hagi nu a fost invitat! Și din informațiile mele, și Gică Popescu a fost invitat în ultimele momente, nici pe el nu voiau să-l cheme”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Citește și:

Pușcaș, fotbalistul anului! Lucescu, antrenorul anului! Cine sunt laureații lui 2019

[post-views]
[post-views]