--> -->

Grevă la Dinamo. Jucătorii nu au ieșit la antrenament

Tensiuni provocate de jucătorii lui Dinamo la ultimul antrenament. ”Câinii roșii” au refuzat să se pregătească din cauza restanțelor salariale.

Dinamo se află în plină pregătire, sau ar fi trebuit să fie, pentru a doua parte a sezonului regulat, însă tensiunile din cadrul clubului au atins cote maxime. Elevii lui Ovidiu Burcă au refuzat să se mai antreneze luni dimineața din cauza restanțelor salariale de la club. N-au mai ieșit la antrenament, conform Fanatik.

Neplătiți de două luni

Pe lângă interdicția la transferuri, Dinamo se confruntă cu mari probleme de ordin financiar, iar jucătorii clubul din Ștefan cel Mare au răbufnit. Formația condusă de Ovidiu Burcă avea în program un antrenament luni dimineața, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Buftea.

Totuși, lucrurile au scăpat de sub control, deoarece fotbaliștii lui Dinamo au refuzat să se mai antreneze, principalul motiv fiind neplata salariilor. ”Câinii roșii” nu au mai primit banii de două luni, iar tensiunea în cadrul lotului a ajuns la cote maxime.

Ultimele salarii pe care le-au primit jucătorii lui Dinamo datează din luna octombrie. Astfel, este pentru prima oară în ultima jumătate de an când s-au deteriorat relațiile dintre fotbaliști și antrenorul Ovidiu Burcă.

Au dat semnale

Jucătorii lui Dinamo și-au exprimat nemulțumirea cu privire la restanțele salariale încă de la reunire

Dinamo, ocupanta locului 8 în Liga 2 Casa Pariurilor, s-a reunit în urmă cu o săptămână pentru a pregăti a doua parte a sezonului, una de foc pentru „câinii roși”. Aflați la două puncte de locurile de play-off, dinamoviștii se confruntă cu alte probleme în afară de cele sportive.

Principala problemă este cea a restanțelor salariale care pare să provoace tensiuni la cote maxime în cadrul clubului din Ștefan cel Mare. Pe lângă faptul că lotul a refuzat să se antreneze, elevii lui Ovidiu Burcă și-au exprimat nemulțumirea cu privire la restanțele salariale încă de luni, 9 ianuarie.

”Este o situație care nu ține de noi, noi ne facem treaba pe teren. N-am primit niciun ban de Sărbători, dar asta nu înseamnă că nu am avut sărbători frumoase”, a declarat Nichita Patriche, fundașul lui Dinamo.

Citește și

Pensia Mariei Dragomiroiu după 40 de ani de carieră: ”M-a înjurat lumea”