Grădinaru: ”Putem direct, fără baraj”

Răzvan Grădinaru este unul dintre cei patru jucători aduși de la Gaz Metan, care au ridicat nivelul calității de la echipa din Ștefan cel Mare, contribuind la rezultate mai bune pentru ”câini”.

Polivalent, ultima oară pe postul de fundaș dreapta, Grădinaru joacă acolo unde e nevoie. Fără nazuri, fără a pune presiune suplimentară pe antrenor, fotbalistul este optimist că Dinamo ar putea chiar să se salveze direct!

”Apoi, vrem să ducem echipa în play-off, cel puțin”

”Mi-am dorit să vin mai aproape de casă. Când a venit oferta de la domnul Zăvăleanu, a fost corect cu mine. Mi-a spus că mă dorește la Dinamo, un brand important pentru România.

Am început fotbalul la Dinamo, chiar dacă am făcut apoi un pas spre Steaua. Mi-am dorit să joc la Dinamo, îmi doresc să salvăm echipa fără baraj, pentru că putem! Situația e grea, vreau să ajut, dar avem speranțe.

”De la dânsul am învățat să lucrez sub presiune”

Din vară sperăm să facem mândri suporterii, avem o masă importantă în spatele nostru, nu vrem să-i mai dezamăgim. Vrem să ducem apoi echipa în primele șase locuri, acolo unde-i este locul, în play-off cel puțin.

Am avut plăcerea să lucrez cu mulți antrenori ce-au fost jucători importanți în România. Am lucrat cu domnul Hagi, de la dânsul am învățat să lucrez sub presiune, cea mai importantă calitate. ”Fur” de la fiecare tot ce e mai bun. Mai departe, să fim sănătoși.

Domnu Cristi Tănase, de la Chiajna, m-a ajutat foarte mult, a fost ca un tată pentru mine! M-a îndrumat bine. Cei din familie m-au ajutat mult, iar un unchi, mare dinamovist, m-a sprijinit de când am fost copil. Părinții mei n-au avut o stare foarte bună, dar unchiul meu m-a sprijinit până la primul contract de profesionist.

”Cu Mioveni ar fi ca și cum am juca pentru cupele europene”

Fundaș dreapta m-a urmărit toată cariera. Nu-l iubesc așa mult, acest post, dar dacă e nevoie de mine… Joc pentru echipă, sunt un om de echipă, vreau binele echipei.

Am venit pentru Dinamo, într-un moment greu, eu cred că pot ajuta prin calitățile mele! Chiar cred că ne putem salva direct, nu doar fiindcă am câștigat ultimul meci. Avem nevoie de puncte. Jucăm cu Craiova și cu Mioveni, sunt meciuri de 6 puncte. Dacă vom câștiga cu Craiova, cu Mioveni va fi ca și cum am juca pentru cupele europene.

Împreună vom salva Dinamo!”, a spus Răzvan Grădinaru într-un interviu acordat site-ului clubului.

Citește și

Rusia extinde conflictul la nivel mondial: amenință!