Grădinaru la Dinamo: ”Sper să fie la fel”

Dinamo a transferat trei jucători de la Gaz Metan, dar niciunul dintre cei ce au semnat cu ”câinii” nu a fost pe teren contra medieșenilor!

Moura, Grădinaru și Morar au fost înregistrați și la LPF, iar primii doi au fost pe lista de rezerve a meciului, doar că Flavius Stoican a găsit de cuviință ca ei să nu joace contra fostei lor echipe.

Pregătiți pentru derby

Toți trei vor fi în lotul dinamoviștilor pentru derby-ul cu Rapid, de sâmbăta viitoare, sunt considerați jucători importanți pentru roș-albi în această primăvară.

Gaz Metan a jucat cu mulți copii în această seară, cu Dinamo, șase jucători în primul 11 eligibili U21. Mai exact, din lotul deplasat în Capitală, 11 jucători erau eligibili U19!

Răzvan Grădinaru a savurat și el victoria la pas a ”câinilor”, scor 4-0, așteptând să debuteze pentru prima echipă a roș-albilor, după ce a evoluat doi ani în Ștefan cel Mare la echipele de juniori.

”Nu-i prea cunoșteam pe copii”

”Sper să jucăm la fel de bine și cu Rapid. Dacă Mister avea nevoie de mine, intram pe teren. Mă bucur că a fost scorul mare și au jucat cei tineri.

Sperăm să ieșim din zona roșie. Nu prea-i cunoșteam pe copii, dar nu mai este treaba mea acum.

Am plecat cu un sentiment de tristețe, am muncit acolo, dar asta e viața și cred că am făcut pasul la o echipă mai importantă, cu suporteri și sper ca lumea să fie mulțumită de mine”, a spus Răzvan Grădinaru, după meciul din Ștefan cel Mare, conform DigiSport.

Citește și

Mihai Chirica: ”Coadă de pețitori la mine”