--> -->

Grădinaru a răbufnit: ”Nu poți!”

Dinamo a pierdut din nou în Liga 1, chiar dacă din start duelul era net în defavoarea echipei din Ștefan cel Mare.

Au condus degeaba

Decimată de accidentări și indisponibili, formația lui Flavius Stoican a avut avantaj pe terenul campioanei, 1-0, după golul lui Aloe, în minutul 4, după care a fost egalată în minutul 39, după reușita lui Deac, apoi a fost eliminat Steliano Filip, din nou!, iar în partea secundă ardelenii s-au dezlănțuit după hattrick-ul lui Debeljuh!

Dinamo a pierdut, scor 1-4, Stoican a avut același discurs după eșec, suporterii și-au pierdut din nou încrederea, în preajma startului play-out-ului.

Jucătorii au aceleași declarații, optimiste, chiar dacă rezultatele denotă cu totul altceva. Răzvan Grădinaru, mijlocașul ofensiv sosit de la Gaz Metan, a tras și el un semnal de alarmă, mai ales că Dinamo a arătat rău în partea secundă cu CFR Cluj.

”Cu experiență și cu moral puternic”

”Ne pare rău că am pierdut, pentru că se înjumătăţesc punctele şi, dacă am fi câştigat, am fi câştigat două puncte în play-out. Am început bine, am marcat, după aceea CFR ne-a dominat, am pierdut meciul acesta. Ne pare rău.

Nu poţi să te salvezi de la retrogradare cu copiii, i-am pierdut pe Torje, Matei, Răuţă, Patriche, jucători importanţi şi asta se vede.

Ne pare rău, ne cerem scuze. Ştiu că sunt nou-venit, dar am venit să îmi fac treaba şi să se vadă mai bine în teren. Retrogradarea se joacă cu experienţă şi moral puternic.

E greu să pierzi meci după meci, dar am avut meciuri grele cu Sepsi, CFR, acum vin echipele pe care trebuie să le dominăm de la început până la final şi nu mai avem nicio scuză”, a declarat Răzvan Grădinaru, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Citește și

Putin avertizează România! Reacție oficială