--> -->

Grădinaru a dat răspunsul: ”Eu m-am înțeles așa”

Răzvan Grădinaru a fost unul dintre ultimii sosiți din cei 53 de jucători pe care Dinamo i-a rulat în sezonul în care echipa a retrogradat în eșalonul secund.

Chiar dacă îi lăsase de înțeles lui Răzvan Zăvăleanu că ar putea continua în anumite condiții în Ștefan cel Mare, fotbalistul de bandă are cu totul alte gânduri.

”Nu este adevărat. Am vorbit cu domnul Zăvăleanu. Eu m-am înțeles să reziliez contractul cu două zile înainte de a fi publicată știrea respectivă. Contractul meu expiră la 30 iunie, dar încă nu ne-am înțeles la reziliere.

Ei (n.r. – Dinamo) ar dori să renunț la toți banii, eu aș vrea să primesc măcar o lună din trei. Trebuie să cădem de acord.

Din ce știu eu, nu mai sunt bani. Eu am un salariu pe care nu îl pot suporta cei de la Dinamo la Liga a 2-a și nici nu am discutat de acest aspect. Și eu am rămas puțin uimit când am citit presa”, a explicat Grădinaru într-un interviu acordat Playsport.

”Am primit 3 salarii din 12 sezonul acesta”

A venit de la Gaz Metan, echipă care a retrogradat, la Dinamo, care a picat și ea.

”Eu cred că am avut o echipă bună, nu una de retrogradare. Au fost anumite schimbări și probleme care, cred eu, au apăsat jucătorii. Noi am avut un lot bun. Au fost probleme financiare anul acesta la Dinamo, la Gaz Metan și Clinceni și până nu se va rezolva acest aspect, va fi foarte dificil. Eu, spre exemplu, am luat doar 3 luni de salariu din 12 anul acesta competițional.

Da, și aici la fel. Mi se propune să renunț la o parte din salarii pentru a rezilia contractul… dar nu am venit la Dinamo pentru bani. Îmi pare rău ca n-am reușit să îndeplinim obiectivul de a salva echipa, dar va fi foarte greu pentru Dinamo la Liga a 2-a.

Știu că domnul Zăvăleanu e foarte ambițios. Dânsul dorește să păstreze echipa în viață și o să vorbească cu dinamoviștii care au bani și care, în același timp, au mai ajutat echipa în ultima vreme. Din ce-am înțeles, se dorește înscrierea acesteia la Liga a 2-a, dar nu se știe ce buget va fi.

Pentru a promova înapoi, îți trebuie un buget destul de mare, peste 1 milion de euro. Noi suntem neplătiți, au datorii, nu mai vin banii din televiziune, nu știu ce se va întâmpla, dar sper să continue, chiar dacă nu vor promova din primul an. Sper că se vor organiza cât de cât și, anul următor, pot să accelereze procesul de revenire”, a mai zis Grădinaru.

Vestiar dezbinat

Fără să-l acuze frontal pe Dusan Uhrin, jucătorul a prezentat două tabere în vestiarul formației.

”El voia să facă ceva, jucătorii altceva. Nu s-a acomodat cu jucătorii din vestiarul lui Dinamo. Au fost vreo 6-7 partide în care jucătorii erau folosiți pe alt post decât cel de bază dar, repet, când a fost schimbat Flavius, totul s-a dat înapoi. Flavius Stoican reușise să ne unească pe toți în același grup”, a mai zis fotbalistul.

Citește și

Rareș Bogdan, despre alianța cu PSD: ”Nu vă închipuiţi că e lapte şi miere, dar învăţăm să convieţuim”