Gorka Larrucea direcționat către Ghencea!

Gorka Larrucea, 30 de ani, este primul jucător străin de la Dinamo care este scos în afara lotului. Ibericul nu a mai prins lista A cu care „câinii” țintesc salvarea de la retrogradare. Clubul caută să-i găsească acum un alt contract.

Au plecat și pleacă străinii care au promovat cu Ovidiu Burcă

Jucătorul s-a adresat deja AFAN și asociației fotbaliștilor din Spania, reclamând tratamentul la care este expus de Dinamo! El mai are contract până în iunie 2025, ar trebui ca gruparea din Capitală să-i plătească în jur de 90.000 de euro dacă dorește să încheie pe „cale amiabilă” cu spaniolul. Pentru că Larrucea nu va pleca la parametrii zero

Iar pe lista A nu mai poate fi trecut decât dacă semnează alt angajament cu Dinamo, ceea ce este exclus în prezent. Ibericul a acuzat și faptul că a fost anunțat de intențiile „câinilor” cu câteva zile înaintea startului sezonului.

Gorka este doar primul dintre străinii de care Dinamo vrea, și trebuie, să scape, întrucât Zeljko Kopic a adus, și va mai aduce, alți jucători din afara granițelor țării. Ori pe lista A de la LPF poate trece doar 13 străini.

Pe lista celor care nu mai sunt în planurile de viitor ale lui Dinamo sunt și alți jucători dintre cei cu care Ovidiu Burcă a reușit promovarea. La rând, sunt Bena, Ghezali și Moura, în pole-position pentru a pleca din „haită”.

De asemenea, Dinamo trebuie să ajungă la un acord și cu românul Iulian Roșu! Piesă importantă în anul promovării, mijlocașul nu mai este în lotul echipei, dar nici nu a semnat rezilierea. Gruparea trebuie să scoată bani serioși din conturi pentru a-l convinge!

Spaniolul poate ajunge la CSA Steaua

Dacă pe Ghezali, Dinamo a vorbit să-l trimită la Chiajna sau la Buzău, pe Gorka Larrucea l-au propus la CSA Steaua, rivala din sezonul precedent, susține GSP.RO.

Totodată, a fost recomandat și la Buzău, și la Slobozia, ultimele două echipe vizând promovarea în primul eșalon.

Gruparea din Ghencea nu are drept de promovare, nici în actuala stagiune. Mijlocașul basc a evoluat în două derby-uri din L2 cu CSA Steaua, în cele din play-off.

Roș-albii așteaptă în această săptămână semnale de la diverse formații pe unde i-au propus pe Gorka, Ghezali și ceilalți jucători. Există și posibilitatea ca Dinamo să susțină o parte din salariul celor menționați, în sezonul de primăvară.

Citește și

CTP, despre Alexandru Ioan Cuza: „N-ar fi considerat astăzi bun român”. Și-a explicat opinia