Wave Resort

Gonzalez, ”câine roșu” cu personalitate! Mesajul său ar trebuit să dea de gândit și românilor

Alexander Gonzalez s-a dovedit până acum un transfer reușit pentru Dinamo. Fundașul dreapta a dat randament, iar faptul că a jucat bine pentru ”câini” l-a readus și la prima reprezentativă a țării sale.

Apărătorul a fost convocat la naționala Venezuela, doar că a fost rezervă neutilizată cu Columbia (0-3) și spectator cu Paraguay (0-1). Eșecuri ce i-a întristat pe conaționalii lui. Ajuns la București vineri la primele ore ale dimineții, probabil, titular mâine seară în meciul Dinamo – U Craiova, de pe Național Arena, venezueleanul a dorit să transmită un comunicat oficial compatrioților săi. Și a dovedit curaj și personalitate, asumându-și eșecurile, el fotbalistul cu 48 de selecții și un gol pentru naționala Venezuelei.

”A fi autocritic înseamnă și a fi responsabil. În ceea ce privește experiența din ultimele meciuri, știm că este necesar să îmbunătățim și să ajustăm câteva detalii pentru a face față următoarelor date. Este clar că nu a fost ceea ce așteptam sau cum am vrut să începem, este clar, de asemenea, că victoriile Vinotinto sunt pentru oamenii noștri, înfrângerile vor fi pentru noi ca principali vinovați.

O mie de scuze Venezuela! Este momentul în care avem cel mai mult nevoie de sprijinul fiecăruia dintre voi, critica este întotdeauna necesară pentru a regândi și rearma calea către obiectiv. Nu este momentul să ne distrugem sau să ne împărțim, este necesar să menținem vibrațiile bune ale pasiunii noastre.

Semnat: un venezuelean. Întotdeauna împreună, întotdeauna pozitiv, întotdeauna Vinotinto. Mulțumesc”, a scris Gonzalez pe rețelele de socializare.

Citește și

Mărturisirea lui Gică Popescu după infecția cu COVID-19: ”Eram plin de sudoare”