Goncalo Gregorio are planuri mari: ”9 puncte. Sau măcar 7”

Goncalo Gregorio a marcat în primele două meciuri oficiale ale lui Zeljko Kopic la Dinamo, 1-2 cu Sepsi în Liga 1 și 3-3 cu Oțelul în Cupa României. Portughezul este golgeterul ”câinilor”, cu 5 reușite în ambele competiții.

Luni seară, de la ora 20:45, la ”Arcul de Triumf”, Dinamo va juca împotriva Universității Cluj și încearcă să obțină prima victorie după o serie de 12 etape consecutive fără succes.

”Dacă luăm gol să nu ne pierdem focusul din meci”

”Va fi un meci dificil, adversarii sunt într-o formă foarte bună. Gândim pozitiv și suntem uniți pentru a lua cele 3 puncte.

Când un antrenor nou vine, se schimbă tot, rutina… Lotul este nou, s-a format în vară, încercăm să avem chimie, din moment ce trece timpul. Vrem să fim mai buni. Cu noul antrenor asimilăm ideile noi și cred că suntem pe drumul cel bun.

Încercăm să ne împingem limitele zilnic, să lucrăm zi de zi, să ne gândim la ceea ce putem controla și să câștigăm următorul meci.

Știm, suntem conștienți, de situația care nu e bună, dar trebuie să arătăm personalitate. Altfel nu suntem fotbaliști! Știm ce avem de făcut și vom face! Ce anume? Dacă luăm gol să nu ne pierdem focusul din meci, chiar dacă vin tot felul de lucruri peste noi. Trebuie să ne ținem de planul meciului și să-l câștigăm”, a comentat lusitanul.

”Nimeni nu muncește la fel ca noi”

”Da, terenul nu va fi în condiții optime. Nu e bine pentru noi pentru că ne place să jucăm fotbal. Am jucat și data trecută pe un gazon OK, chiar dacă ninsese toată ziua. Acum, înțeleg de ce fanii nu au venit la ultimul meci, a fost mai comod să stea în canapea acasă, cu familia.

Nimeni nu muncește la fel de mult ca noi sau vrea la fel de mult ca noi ca să reușim. Nu cred că jucăm rău, ne trebuie rezultate, să învingem pentru fani.

Cu tot respectul, nu ne pasă că U Cluj vrea în play-off, asigurăm că vor avea viață grea. Vrem 9 puncte din ultimele trei meciuri. Sau măcar 7, ar fi ceva pozitiv!”, a reacționat Goncalo Gregorio.

Dinamo mai are meci acasă cu U Cluj, apoi deplasare la Botoșani și ultimul duel, pe teren propriu, cu FC Voluntari, echipa pe care au învins-o ultima dată în Liga 1, pe 19 august.

Citește și

Ion Cristoiu pronostic despre prezidențiale: „La anul va câștiga un independent”