Gnohere este liber: ”M-ar tenta”

Harlem Gnohere (34 de ani, atacant) încă mai este activ, în activitate, chiar dacă, momentan, este liber de contract.

Francezul a dezvăluit că a avut oferte din România în ultima vreme, dar, pentru că echipele interesate de el nu erau din București, a ales să le refuze.

A pornit de la Dinamo

Gnohere și-a început cariera în Liga 1 la Dinamo, a rămas atașat de mulți suporteri ai roș-albilor, a recomandat mulți conaționali sau belgieni grupării ”câinilor”, el evoluând pentru roș-albi în perioada iulie 2015-decembrie 2016.

Ulterior, nu a mai ajuns la un acord cu conducerea grupăriii, la acea vreme era Ionuț Negoiță acționar, așa că a plecat la FCSB și a devenit cel mai bun marcator străin din istoria roș-albaștrilor, cu 51 de reușite în 116 apariții avute în toate competițiile

La Dinamo a marcat de 24 de ori în 59 de meciuri.

”Doar Bucureștiul mă interesa”

”Au fost echipe din România care m-au sunat, dar nu am dat curs, pentru că erau departe. Doar Bucureștiul mă interesa, pentru a putea să ajung ușor la familia mea, cu avionul. Deci nu m-au interesat”, a declarat Gnohere, conform sport.ro.

Liber de contract din vară, când s-a despărțit de belgienii de la Mouscron, Gnohere ar fi tentat să mai joace:

”Mintea îmi spune că încă pot să joc. Dacă creierul îmi va da posibilitatea să fac efortul necesar, voi continua fără probleme. Dacă îmi va spune să mă opresc, dacă nu o să mă mai simt pregătit din punct de vedere fizic, mă voi opri. Pentru moment, nu pot să spun cu siguranță dacă mă voi retrage sau nu. Un singur lucru este sigur: dacă voi continua, voi da 100%”.

Citește și

A retrogradat cu Dinamo, apoi a avut alte gânduri: ”Voiam să mă apropii de Dumnezeu”