Gluhakovic a fost praf la debut. Ce planuri are Rednic

Dinamo nu se regăsește și a rămas împotmolită pe penultimul loc în clasament. A adunat 13 meciuri la rând fără victorie în Liga 1, bifând doar două puncte în acest răstimp.

Cifre groaznice

În ceea ce privește evoluțiile din deplasare, în 8 meciuri, toate eșecuri, ”câinii” au marcat doar 3 goluri, încasând 24!

Dinamo a început returul sezonului regulat al Ligii 1 cum nu se poate mai rău. La Voluntari, trupa lui Mircea Rednic a fost răpusă de gazde, scor 1-2.

Deși a început meciul cu doi dintre jucătorii transferați de el titulari, Mircea Rednic nu a reușit să obțină prima victorie oficială de la revenirea la Dinamo. De altfel, unul dintre jucătorii pe care ”Puriul” a mizat este fundașul dreapta Petar Gluhakovic, care a avut o prestație sub nivelul echipei.

Ehmann, o altă soluție?!

El a greșit la ambele goluri! La primul nu l-a putut bloca pe Rață, in extremis, fiind, totuși, aproape.

La reușita victoriei, a lui Ion Gheorghe, austriacul a făcut o eroare impardonabilă, având contribuția sa la reușita ex-dinamovistului. A pus piciorul moale la minge, l-a lăsat pe adversar să dea gol!

Gluhakovic nici nu a terminat meciul pe teren, fiind înlocuit în minutul 71. Rednic ar vrea să apeleze din nou la Marco Ehmann pe postul de fundaș dreapta, rămâne să se decidă până vineri când e meciul cu FCU Craiova.

Citește și

Specialiștii: valul 5 va lovi România în februarie! De ce ar fi bună doza a treia