--> -->

Gloria Buzău riscă să rămână fără antrenor! Cine l-a contactat pe Adrian Mihalcea

O mutare importantă cu impact atât în zona retrogradării din Liga 1, dar și a luptei la promovare din eșalonul secund.

0-0 cu UTA este ultimul rezultat pe care Universitatea Cluj l-a obținut pe teren propriu cu Eugen Neagoe pe margine. Antrenorul a anunțat că optează pentru banca Universității Craiova, renunțând la contractul pe care-l avea cu gruparea de pe Someș.

”Mi-ar plăcea să revin în antrenorat”

Ioan Ovidiu Sabău este primul nume pe lista celor de la ”U” Cluj pentru a-l înlocui pe Eugen Neagoe.

Fostul internațional n-a mai antrenat de 8 ani, după ce în 2014 a luat decizia de a se retrage din această meserie, dar recent și-a manifestat dorința de a reveni pe banca tehnică.

”Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la PrimaSport, unde este analist.

Mihalcea, variantă la Cluj

Însă, chiar în Ajunul Crăciunului, președintele Radu Constantea a mai format un număr de telefon și acesta este cel al lui Adrian Mihalcea (46 de ani).

Fostul atacant al lui Dinamo a început sezonul pe banca Chindiei Târgoviște, dar acum o pregătește pe Gloria Buzău, în Liga 2. Formația din Crâng este pe loc de play-off (6) cu trei etape înainte de finele sezonului regular, iar Mihalcea nu ar dori să lase lucrurile terminate.

Locul Gloriei Buzău este vizat și de Dinamo, echipa antrenată de Ovidiu Burcă, aflată la două puncte distanță.

Pe de altă, mirajul revenirii mai repede pe banca unei echipe de SuperLigă e mare, așa că – probabil – discuțiile vor continua.

Nou-promovata ”U” Cluj ocupă locul 14 în SuperLigă, cu 19 puncte acumulate în 21 de jocuri, fiind la egalitate cu UTA, penultima clasată. Ardelenii au fost antrenați până acum în acest sezon de Erik Lincar și Eugen Neagoe.

Citește și

Dan Puric critică românii care boicotează Austria: ”Avem probleme mai mari”