--> -->

Giovanni Becali vrea să ajute Dinamo: ”Faceți astea și eu pot sprijini”

Giovanni Becali, fost președinte la Dinamo, a analizat situația precară din acest moment de la gruparea din Ștefan cel Mare și, mai mult, și-arătat disponibilitatea de a ajuta ”haita”!

Ioan Becali (68 de ani) spune că este apt să se implice la Dinamo și să dea o mână de ajutor conducerii clubului, în anumite aspecte. Totuși, le cere dinamoviștilor să scape de Pablo Cortacero, acționarul majoritar, și să stabilească o conducere administrativă.

”La Dinamo nu se ştie cine conduce! În primul rând, trebuie lichidat Cortacero prin justiţie. În al doilea rând, aceşti suporteri trebuie să aleagă noul Consiliu de Administraţie şi noul preşedinte. Acolo nu ştii cu cine să vorbeşti acum. Iar situaţia economică este primordială.

Se aduc jucători din liga a 3-a, a 4-a sau a 5-a şi mulţi străini când Dinamo are jucători în propria pepinieră şi nu-i debutează. Trebuie să facă cum face FCSB.

Dar, în primul rând, trebuie să decidă o conducere. Acum la Dinamo, Eftimescu semnează ce-i zic suporterii. În primul rând, trebuie clarificată situaţia juridică. Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo, dar prin ceea ce ştiu eu în fotbal, cum constituite aceste societăţi, marketing, publicitate, transferuri”, a spus Ioan Becali la Look Sport.

Citește și

Ioana Mihăilă a depus jurământul ca ministru al Sănătății. Iohannis: ”Să o sprijiniți”