Giovanni Becali acuză: ”Am avut băieți care jucau la păcănele, aveau datorii”. Laudă DDB

Dinamo a impresionat în meciul cu Academica Clinceni (3-1), adunând 6 puncte în primele trei runde, iar tinerii jucători ai clubului au început să-și arate tot mai mult valoarea.

Firma deținută de frații Becali are contracte cu mai mulți tineri jucători ai roș-albilor, dar nu toți au avut un comportament exemplar pe parcursul anilor.

Giovanni Becali a dezvăluit și ce probleme a întâmpinat pe parcursul anilor cu jucătorii pe care i-a avut la Dinamo. Fostul impresar susține că au existat fotbaliști în Ștefan cel Mare care erau împătimiți ai jocurilor de noroc. A evitat să spună nume sau în ce perioadă s-au petrecut cele relatate de el!

”I-am ajutat mult pe acești băieți cu tot felul de ghete, cu tot felul de probleme. Am avut băieți care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească datoriile. Asta a fost în urmă cu mulți ani și nu trebuie să spun despre ce e vorba”, a spus fostul mare impresar Giovanni Becali pentru ProSport Live.

”Eu i-am zis în urmă cu 3-4 ani lui Negoiță să meargă pe mâna tinerilor, să iasă în presă și să spună că Dinamo vrea să rămână în Liga 1, pe un loc bun, dar să dea drumul la ”New Dinamo”. Aveam la un meci Dinamo – Steaua niște scouteri, iar aceștia m-au întrebat de ce ”New Dinamo” e pe bancă… DDB face ceea ce nu a făcut Negoiță. Insolvența i-a forțat să facă acest lucru, iar acești tineri încet, încet…

Bani i-a făcut tot jocul lui Dinamo la meciul cu Clinceni. Nu mai spun de Sorescu, de Grigore… Răuță, Moldoveanu. Vreo 9 jucători de la Dinamo au contract cu firma noastră”, a spus Giovanni Becali pentru sursa citată.

Citește și

Insula Sfânta Anastasia, istorie, creștinism, panorame extraordinare