--> -->

Gino Iorgulescu: ”Băiatul meu nu a fost drogat, avem dovezi! O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”

Gino Iorgulescu a avut o reacție halucinantă la ieșirea din sala de judecată, în cazul care îl implică pe fiul său, Mario Iorgulescu.

În cursul zilei de luni, 11 septembrie, a avut loc o nou înfățișare din procesul ce-l implică pe Mario Iorgulescu, în urma accidentului produs în 2019, care s-a lăsat cu moartea lui Dani Vicol, un tânăr în vârstă de 24 de ani, tatăl a doi copii.

Gino Iorgulescu amenință, la rândul său, cu judecata!

Avocații lui Iorgulescu jr, care a fost deja condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, au încercat să obțină schimbarea încadrării juridice a cazului, pentru ca inculpatul să scape cu o pedeapsă mai ușoară, însă astăzi, cererea a fost respinsă de judecători!

Gino Iorgulescu a fost prezent pentru prima dată la Curtea de Apel București de la începerea cazului, iar șeful LPF a transmis un mesaj șocant. Acesta susține că are dovezi care certifică faptul că fiul său nu ar fi fost drogat în momentul în care a produs accidentul.

„Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu, în dialog cu jurnaliștii, la ieșirea din sala de judecată.

Starea de sănătate a lui Gino Iorgulescu e tot mai precară

La Curtea de Apel București, Gino Iorgulescu a apărut vizibil îmbătrânit și slăbit după toate evenimentele petrecute în ultima perioadă. Șeful LPF a avut mai multe probleme de sănătate și a suferit un infarct în luna mai, în urma căruia a fost nevoit să-și monteze al doilea stent.

„Acum mă simt binișor, OK. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea. Să vedem cum evoluează după tratament.

Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și celorlalte probleme de sănătate pe care le am. Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent.

Trebuie să-mi fac analizele că am o infecție la coloană, din cauza căreia am stat anul trecut în spital o lună și jumătate”, a spus Gino Iorgulescu pentru Cancan.

Citește și

Klaus Iohannis, promisiune pentru profesori: ”Vor fi realitate”