--> -->

Gigi Nețoiu a revenit în fotbal, dar nu la Dinamo! Ce funcție ocupă acum

Gigi Nețoiu ocupă din nou o funcție la un club din SuperLiga! Dar nu la Dinamo, în ciuda afinitiților celui poreclit ”Comandantul”.

„Ne-a ajutat în momente delicate”

Bogdan Bălănescu a explicat în ce constă implicarea lui Gigi Nețoiu la FC Voluntari: „Și domnul Nețoiu ne asigură de tot sprijinul dânsului. Domnul Gigi Nețoiu este președintele sportului pe Voluntari. Pe tot sportul, nu doar pe fotbal”.

Fostul acționar al lui Dinamo ar avea pe umeri o mare responsabilitate: „Este o funcție și de imagine și de consiliere a domnului primar Pandele pe zona de sport. Eu pot să vorbesc de fotbal. Ne-am mai consultat, a venit cu niște idei, ne-a ajutat în niște momente mai delicate”.

Bogdan Bălănescu apreciază expertiza omului care a fost patron și la Universitatea Craiova, pe lângă funcția de acționar la Dinamo, la începutul anilor 2000: „Ajutorul nu se rezumă întotdeauna numai la bani. Orice idee bună, orice sfat, pentru că dânsul are o vastă experiență în fotbal”.

Nețoiu s-ar putea implica din vară și în campania de achiziții la Voluntari: „A fost numit după ce s-a terminat perioada de transferuri, dar discutăm și despre acest subiect. Ne mai consultăm”, a mai spus Bogdan Bălănescu, la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici.

Rămâne „câine” până la moarte: „Nu se poate compara cu nimic”

După 22 de ani la Dinamo, inima lui Bogdan Bălănescu a rămas alb-roșie. Este și cazul lui Gigi Nețoiu: „Dinamo nu se poate compara cu nimic. Starea aia, noi cei care eram acolo, de la patroni la angajați, eram în primul rând cu sufletul. Și la fotbal este foarte greu să stăpânești emoțiile în momentul în care ești și suporter.

Eu am devenit la fel și la Voluntari, dar nu mai este nebunia care era la Dinamo. Eu m-am speriat în ultima perioadă și pot să spun că în momentul de față am nebunia mai mare decât cea de la Dinamo.

De ce? Pentru că la Voluntari am poate cea mai mare responsabilitate. La Dinamo nu era responsabilitatea directă decât în ultima perioadă”.

Citește și

David Popovici i-a impresionat pe toți: unde își petrece vacanța