--> -->

Gigi Becali, surprins de George Simion: ”Așa a zis? O să avem o discuție”

Gigi Becali a aflat despre declarațiile lui George Simion, președintele AUR, la adresa echipei FCSB.

Ce l-a enervat pe latifundiarul din Pipera

În decembrie 2020, liderul AUR acorda un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care acuza că ”Steaua a murit când a fost preluată de Gigi Becali”.

”Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă.

De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament”, a declarat George Simion, pentru Gazeta Sporturilor.

Acum, politicianul cu trecut de ultras se căsătorește pe 27 august cu Ilinca. Pentru nuntă, Simion i-a cerut lui George Becali două tone de brânză.

”Ia să văd unde a zis!”

”Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Să văd unde e și ”la revedere” brânza. Îl anunț din timp, dacă a zis așa, nu mai mănâncă brânză. Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, asta e. În 2020 el nu mă cunoștea pe mine, deci rămâne cu brânza.

O să am o discuție cu el, să văd ce spune. Dacă o să își ceară iertare, o să înțeleg, Omul mai greșește. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el.

Înseamnă că nu e o prietenie curată. Mai ales că el, înainte să facă partidul, a venit la mine Claudiu Târziu, să mă facă vicepreședinte. Păi, mă faceți vicepreședinte? Să mă faceți șef peste voi doi amândoi! Partidul nici nu era pe vremea aia. Erau pe Facebook”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Citește și

Sorescu, controverse în Polonia. Semnează cu o rivală a ”câinilor”?!