Gigi Becali: ”Să felicit hoția?!”. Îl acuză și pe Reghe

Gigi Becali nu acceptă că a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj.

Omul de afaceri a criticat arbitrajul partidei din Gruia, reclamând nereguli la cele două goluri marcate de CFR. Și i-a acuzat direct pe ardeleni că au ”furat” titlul cu ajutorul arbitrilor.

Patronul de la FCSB a insinuat și că Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Craiovei, s-ar fi predat la duelul cu CFR de duminică seară.

”Furat cu ofsaiduri”

”La primul gol al CFR-ului nu a fost fault. Debeljuh a căzut aiurea. Și după aceea a dat gol din ofsaid. Ce, au câștigat ei campionatul? Sunt două ofsaiduri mari. Nu au câștigat. Dacă-l câștigi cu hoție… Au fost ofsaiduri clare. Ce să mai facem sau zicem? Au câștigat din două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul. L-au furat cu ofsaiduri.

CFR Cluj a fost avantajată toată viața ei, de când s-a născut. CFR nu mai are putere fotbalistică. Când nu ai putere fotbalistică, poți avea puterea Clujului, dar nu ai ce să faci. Dacă jucam cu ei finala… CFR nu mai e puternică.

Eu nu felicit hoția, minciuna și nedreptatea! Eu felicit golurile din ofsaid? S-a luat campionatul pe ofsaid. Cum să-i felicit dacă ei fac tot felul de mizerii? Ăia nu sunt oameni de felicitat.

Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea CFR prime? Ce probe să mai dau? E clar! Să ancheteze, e treaba lor. Eu am spus ce știu, ce mi-au spus. Dar e situația clară. De ce să bagi echipa bună deși joci finala Cupei? Am vorbit cu Rotaru și mi-a zis «Băi, Gigi, eu bag echipa bună. Dacă jucam finala Cupei, eu îmi vedeam interesul». Îl înțelegeam”, a spus Gigi Becali la ProArena.

”Nu înțeleg schimbările lui Reghecampf”

”L-am întrebat pe MM Stoica.. Nu înțeleg schimbările lui Reghe. Cum să-l schimbi pe Baiaram? Eu îl lăsăm tot meciul că poate inventează ceva. Și de ce îl ții pe Koljic? Și eu mi-am pus întrebări. Asta e treaba…”, a adăugat Becali.

Ce schimbări a făcut Reghecampf:

Min.65: Markovic în locul lui Baiaram, Nistor în locul lui Mateiu
Min. 75: Roguljic în locul lui Găman
Min. 83: Vînă în locul Al. Crețu

Citește și

Bebe Cotimanis: ”Știi bancul cu Băsescu? A turnat, dar a și făcut asta”