Gigi Becali, refuzat de Vlad Voiculescu: ”5-6 luni a stat în vamă. E nenorocit virusul ăsta”

Patronul FCSB, omul de afaceri Gigi Becali, a dezvăluit că a dorit să aducă tratamente anti-coronavirus în țară, doar că a fost refuzat de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Mai mult, un tir plin cu medicamente a stat mai bine de jumătate de an, blocat, în vamă, la solicitarea fostului demnitar.

”Am adus un tir de medicamente, de Arbidol. Cinci-șase spitale au văzut că e bun, l-au băgat în protocol. Arbidol-ul fusese introdus în protocolul României. Nicio pastilă n-a adus statul român să bage în farmacii, nu există, dar eu am adus un camion. A stat vreo 5-6 luni în vamă, am plătit și 100.000 de euro, și încă 20.000 TVA, și am dat și donație pentru spitale.

Nu a vrut să-l primească. Cine? Ministrul Voiculescu …. Nelu Tătaru a aprobat tot. Cum a venit ăsta, a zis ”Nu, domle!”. S-a oprit. Și am trimis înapoi medicamentele.

Și acum ce am făcut? Am dat bani pe ele, decât să-l trimit înapoi în Rusia, l-am dat la moldoveni că-s frații noștri români.

Vlad Voiculescu nu a vrut să le primească… Nu a vrut. Și atunci am zis că le distrug. Doar că mi-a venit mintea, în loc să le distrug, le-am dat la Moldova. Vezi, dragostea!”, a povestit Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali s-a referit și la situația țării, a mapamondului, în plină pandemie de coronavirus, de un an și două luni.

”Eu zic că nu o să scăpăm de ea… Noi trebuie să facem fapte de milostenie, ca să fim ca Hristos. Pandemia a făcut-o oamenii, nu mai scăpăm de ea.

Când Satan face ceva, vine Dumnezeu și-l întoarce pe dos. Oamenii care au făcut asta, e o rațiune satanică, virusul ăsta are un comportament satanic, eu l-am studiat bine de tot și știu.

N-am avut virus, adică am fost negativ. Am avut 60 de anticorpi în sânge, apoi 70. În loc să scadă, creşteau anticorpii. M-a atacat de 5-6 ori. Am făcut 120 anticorpi, parcă aș fi făcut vaccinul, dar eu nu am fost niciodată pozitiv.

Făceam tot timpul teste. Păi n-am clinica? Făceam teste și-mi ieșea în sânge anticorpi. În loc să-mi scadă, creșteau. Virusul ăsta e nenorocit, se ascunde exact ca dracii. Are o rațiune drăcească virusul ăsta”, a mai spus Becali.

Citește și

Colloseumul din Roma va fi renovat. Proiectul final Video