--> -->

Gigi Becali: ”Putin? Cu el îl compar”

Mapamondul privește cu teamă ceea ce se întâmplă în Ucraina, iar pe lângă declarațiile oficiale ale părților implicate și aliaților, există și mai multe opinii ale diverselor figuri, influenceri, formatori de păreri.

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, condamnă războiul declanșat de Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina.

”E unul dintre acei oameni răi”

Mai mult, Gigi Becali îl compară pe Vladimir Putin cu Irod cel Mare, regele Iudeei care apare în Biblie că a ordonat uciderea tuturor copiilor cu vârsta de sub 2 ani din Betleem. Finanțatorul celor de la FCSB a transmis că este dispus să ajute refugiații ucraineni.

”Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece. Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om, Irod, a omorât 21.000 de prunci.

Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat. Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Vrea să-i ajute pe refugiați

Întrebat dacă este dispus să ajute cetățenii ucraineni care fug din calea războiului, Gigi Becali a precizat: ”Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”.

Raed Arafat declarase zilele trecute că România ar fi pregătită să primească și să găzduiască mii de refugiați din Ucraina, dar fără să precizeze exact în ce condiții, cu ce fonduri și cu ce resurse.

Citește și

CTP: ”Putin nu este om, el e programat”