--> -->

Gigi Becali, presing la un ex-dinamovist: ”Nu exclude să vină”

Gigi Becali (63 de ani) l-a ”delegat” pe Florin Tănase să ia legătura cu Ionuț Nedelcearu, fundaș la Crotone, în Italia, ca să afle dacă stoperul ex-dinamovist în vârstă de 26 de ani ar fi interesat să semneze cu FCSB.

Cei doi fotbaliști au fost coechipieri la prima reprezentativă a României.

N-au fundaș central

FCSB s-a despărțit de Paulo Vinicius și Andrei Miron, iar Iulian Cristea s-a accidentat la genunchi în tricoul echipei naționale și va absenta de pe teren vreme de luni bune.

Fără fundaș central de meserie, conducerea FCSB a pornit în căutarea unor jucători care să ocupe acel post. Printre țintele roș-albaștrilor se numără Ionuț Nedelcearu, de la Crotone, echipă retrogradată în Serie C.

”A zis că încearcă”

”L-am pus pe Tănase, parcă, să vorbească cu el. A zis că încearcă. Dacă nu găsește echipă în liga a doua din Italia, nu exclude să vină la noi”, a dezvăluit Becali la Pro Arena.

Latifundiarul nu e deranjat de trecutul dinamovist al lui Nedelcearu, care a fost ”câine roșu” între 2013 și 2018: ”Ce problemă am eu, ce mă interesează? Nu contează asta. Sunt jucători care au jucat și la Dinamo, și la Steaua, și la Rapid”.

Florin Gardoș, ex-jucător la FCSB, spune că aducerea lui Nedelcearu ar fi o mutare inspirată din partea vicecampioanei: „E nevoie de fundaș central de meserie. Cred că Nedelcearu ar fi o variantă bună”

Nede: ”Nu vreau să mă gândesc”

MM Stoica a vorbit primul de interesul FCSB pentru ex-dinamovist, săptămâna trecută.

”Am citit, am văzut declarația. Îi mulțumesc că mă apreciază, că se gândește la mine, dar e puțin departe FCSB de mine. Nu doar pentru că este această rivalitate, dar obiectivul meu este să rămân afară, nu aș dori să mă întorc în România deocamdată.

Însă în fotbal nu se știe niciodată, dacă nu găsesc ceva bun, nu pot spune nu, să închid orice ușă. Nu ar fi deloc ușor, dar nu mă gândesc la asta. Nu vreau să mă gândesc la Steaua (n.r.- FCSB).

Deja au început să se miște lucrurile pe piața transferurile și aș vrea să-mi găsesc o echipă cât de curând, să am puțin timp de acomodare. Aș vrea să rămân în Italia pentru că mi-a plăcut totul acolo”, a declarat Ionuț Nedelcearu, cu o zi înaintea declarației lui Gigi Becali.

Citește și

Adrian Năstase acuză: ”Rivalizăm la tatuaje și mașini”