Gigi Becali, premieră: s-a abținut și s-a văzut!

FCSB a reușit să câștige derby-ul cu CFR Cluj, 1-0, într-un meci în care Gigi Becali nu a ordonat nicio schimbare la pauză!

Repriza foarte bună făcută de FCSB în Gruia l-a convins și pe Gigi Becali că nu e nevoie de nicio schimbare.

S-a abținut: ”A fost înțelept”

Un lucru rar întâlnit la FCSB, care obișnuiește să mute după 45 de minute. Ultima dată când FCSB n-a făcut schimbare la pauză s-a întâmplat în urmă cu aproape trei luni, pe 13 noiembrie 2022, la meciul cu FCU Craiova 1948, când FCSB avea 2-0 după 45 de minute.

Au urmat 7 etape în care roș-albaștrii au ieșit de fiecare dată cu cel puțin un jucător schimbat de la cabine.

”Vreau să remarc gestul lui Gigi Becali. Nu a umblat la pauză la echipă. A realizat ca echipa a jucat foarte bine. A stat până în minutul 66, când a schimbat post pe post. Gigi a fost înțelept. El face toate schimbările. Azi a fost super echilibrat și inteligent”, a concluzionat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club”, de la DigiSport.

Ce a zis Pinti

Întrebat după meci de lipsa schimbărilor de la pauză, Mihai Pintilii a declarat: ”Nu înțeleg… O să mai fie meciuri în care se va întâmpla asta. Băieții au jucat bine”

Ce schimbări a făcut FCSB în meciul cu CFR Cluj: Miculescu a intrat în locul lui Compagno (66), Haruț a intrat în locul lui Cristea (84) și Omrani a intrat în locul lui Octavian Popescu (90+3).

Gigi Becali, după FCSB – Farul: ”Cui să îi reproșez schimbările? Mie?”

După 2-3 cu Farul, Becali a declarat că schimbările din timpul meciului au fost greșite, dar admite că el a fost răspunzător și că nu-i poate reproșa nimic lui Mihai Pintilii.

”Da, am făcut greșeli la schimbări. Nu trebuia băgat Omrani, că și-a dat autogol… Așa a fost să fie. Nu e problemă. Cui să reproșez schimbările? Mie? Cui? Îmi reproșez dacă e…”, a declarat Gigi Becali pe 1 februarie.

Citește și

S-a aflat! Cu cine a semnat Mihai Bendeac