--> -->

Gigi Becali o apără pe femeia care l-a denunțat pe preotul Visarion Alexa: ”Bine”

Omul de afaceri Gigi Becali e convins că scandalul sexual în care a fost implicat preotul Visarion Alexa nu e o înscenare, nici o tentativă de discreditare a bisericii.

Patronul FCSB a spus că preotul a căzut în păcat și că victima ce a depus plângere la poliție a făcut un mare bine bisericii.

”A căzut, să se ridice”

”Îi luăm apărarea şi lui Visarion. A căzut, să se ridice şi să slujească iar. Nu e înscenare, hai să vedem adevărul!

Ne-a făcut un mare bine femeia aia, pentru că o să le fie frică la alţii să mai facă ce făcea Visarion. Nu-l judec, că sunt şi ei oameni şi cad. Se mai întâmplă, că sunt bărbaţi”, a explicat Gigi Becali la România TV.

Ce se întâmplă cu preotul

Preotul ortodox se confruntă de la începutul acestei toamne cu o serie de acuzații de hărțuire sexuală din partea mai multor enoriașe, dar a scăpat momentan doar cu o singură plângere oficială venită din partea unei posibile victime.

Precizarea a fost făcută pentru playtech.ro de către noul avocat al preotului, Teodor Cenușe, cel care l-a înlocuit de la finele lunii septembrie pe primul apărător al celui acuzat, Mariana Mihai.

”Până la finele lunii octombrie, nu am primit nicio înstiințare din partea procurorului despre alte plângeri. Desigur, știm din presă despre alte posibile acuzații.

Pe noi nu ne-a înștiințat nimeni, pe cale oficială, că ar exista mai mult de o singură plângere, cea inițială.

Nu vreau să le comentez. Nu știu ce se ascunde în spatele fiecărui material de presă”, a indicat avocatul Teodor Cenușe pentru playtech.ro.

Visarion Alexa a fost reținut la mijlocul lunii septembrie

Preotul și-a recunoscut fapta, una care s-ar fi consumat în incinta bisericii, pe când enoriașa implicată se confesa. Visarion Alexa a fost reținut la mijlocul lunii septembrie într-o primă fază timp de 24 de ore de către poliție.

Ulterior, odată cu intrarea sa sub forma controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, Arhiepiscopia Bucureștilor a decis să-l suspende din funcția de paroh, în urma acuzațiilor aduse și recunoscute, fiind oprit și de la celebrarea serviciilor religioase.

Visarion Alexa are 46 de ani, este căsătorit și are patru copii.

Citește și

Mario Iorgulescu: ”Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca”. Legătură cu fosta soție a lui Steliano Filip