Gigi Becali l-a sunat azi pe Omrani: ”Nu are pretenții mari”

Gigi Becali pregătește lovitura de grație pentru CFR Cluj și a spus că îi va face o ofertă lui Billel Omrani, căruia îi expiră contractul în vară și devine jucător liber de contract.

Chiar dacă a precizat în nenumărate rânduri că nu mai este interesat de fotbal, Gigi Becali este optimist în privința șanselor de a-l convinge pe Bilel Omrani să ”trădeze” campioana CFR Cluj.

Vrea 45.000 de euro pe lună

Potrivit spuselor sale, acesta i-a solicitat un salariu lunar de 45.000 de euro, plus 400.000 de euro primă de instalare, iar mutarea ar avea șanse mari să se producă.

”Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu și i-am zis să-l sune pe Dan Petrescu să-i confirme, că-mi cunoaște vocea. A început să râdă, el e străin, nu mă cunoaște.

Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 pe lună și 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, nu are pretenții foarte mari. Dacă îl iau, îl vând imediat, peste un an”, a dezvăluit finanțatorul roș-albaștrilor la Pro X.

Răzbunare pentru ”Pufi”

Becali a ales să procedeze astfel din dorința de a se răzbuna pe rivali pentru modul în care l-au transferat pe Cristian Bălgrădean.

”Crezi că eu făceam acum ofertă lui Omrani? Nu e elegant, trebuia să-l las să-și termine omul contractul și după aia, dar când tu îl iei pe Bălgrădean, îl iei pe Bouenna, stați că vă arăt eu cum se face.

Acum schimbăm politica? Îl luăm pe fundașul ăla de la Botoșani la finalul sezonului, după ce joacă cu ei. Așa l-au luat și pe Rodriguez, a jucat vreun meci la ei? E pe la Dinamo acum, de ce l-au luat?

Dacă voi semna cu Omrani nu voi spune, să rămână în dilemă, le plătesc cu aceeași monedă. Balaj să promită că nu mai fac altădată și după aia să avem omenie și moralitate. Să nu mai fim vicleni și ascunși. Făceam eu așa ceva? Nu-i frumos”, a conchis Gigi Becali.

Nu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

În prezent, Billel Omrani nu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj, deși campioana României i-a propus prelungirea contractului, însă pretențiile sale salariale sunt mult prea mari pentru ceea ce își dorește conducerea clujenilor.

Atacantul francez de 28 de ani se află într-o revenire de formă, cel puțin față de sezonul precendent, iar acum, acesta are cinci goluri și două pase decisive în 19 meciuri jucate în campionat.

În plus, Omrani are și două goluri și două pase decisive în cinci meciuri jucate în preliminariile Champions League, în startul sezonului.

Citește și

Noua stațiune montană a României: ”Am redeschis și pârtia de schi”