Gigi Becali l-a luat la ochi pe Sorescu: ”A, da? Bine, mă!”

Gigi Becali i-a răspuns lui Deian Sorescu, după ce fotbalistul lui FCSB a explicat că nu poate da același randament din punct de vedere ofensiv precum o făcea la Dinamo.

”O să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem”

La finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 1-1, internaționalul român împrumutat de roș-albaștri de la Rakow Czestochowa a explicat că nu reușește să-și aducă aportul în zona de atac așa cum reușea în ”Ștefan cel Mare”, din cauza faptului că a fost retras ca fundaș.

După ce i s-a transmis declarația lui Sorescu, Gigi Becali s-a înduplecat și a dezvăluit că îi va acorda șansa lui Sorescu, măcar pentru un meci, să evolueze pe poziția de la Dinamo.

”Ce să caute Sorescu mai în față? A, da? Bine, mă, o să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem.

Să vedem ce zice Pintilii, el va alege, mă consult cu el, cum vrea el echipa. Nu fac eu toate, dacă el vede așa, el știe mai bine ca mine. Eu fac ca el, ce zice Pintilii”, a spus Gigi Becali.

”Am altă poziție, acolo aveam șansa de a marca!”

Deian Sorescu a explicat, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, că se află încă în perioada de acomodare la FCSB și că la Dinamo juca pe un post care îi permitea să joace un fotbal mai ofensiv.

În ciuda acestui aspect, fotbalistul susține că se simte foarte bine pe poziția de fundaș dreapta.

”Nu, e normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei”, a explicat Sorescu.

Citește și

Armata Română face angajări. Doar cu media de Bacalaureat