Gigi Becali l-a făcut praf pe Teja. Ce se va întâmpla cu antrenorul în vară

Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de echipa sa după egalul cu CFR Cluj, 0-0, care-i lasă pe roș-albaștri la 3 puncte în spatele campioanei. El l-a criticat dur pe antrenorul FCSB, Mihai Teja.

”Voiam să văd atitudine, că tot spunea Mihai Teja că am avut atitudine. Eu n-am văzut atitudine. Cum să câștigi dacă n-am avut un corner într-o repriză. Noi am fost adormiți, fără curaj. Nu pot să-mi dau seama de ce nu joacă echipa, poate nu e bine antrenată. Că am avut posesie… păi, aia e posesie când joci în apărare pase?! Posesie e când faci la 20 de metri de poarta adversă. E posibil să-și revină echipa, dar la ce am jucat cu Sepsi și în seara asta nu avem cum. E posibil să fi făcut antrenamente foarte tari și de aceea am fost așa”, a declarat Gigi Becali.

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a stabilit și soarta lui Teja din vară:

”Teja va rămâne la echipă 100%. Locul 2 nu ni-l mai poate lua nimeni. Nu sunt mulțumit cu locul 2, dar n-am ce face. N-avem echipă de Liga Campionilor și nici de Europa League. Eu așa simt.”

În final, Gigi Becali a decis care e cel mai bun antrenor din România, dar pe care nu-l poate lua la echipa sa.

”Singurul mare antrenor din România e Hagi. Cum face el, cum îi pune pe copiii ăia să paseze… Nu știu cum face, dar îi iese. Hagi vinde jucători și tot joacă”, a încheiat latifundiarul din Pipera.

Citește și:

Mihaela Buzărnescu: ”Vrem să facem istorie”. Care e atu-ul României