Gigi Becali l-a anunțat pe Cătălin Straton: ”A știut situația, iar eu asta vreau”

FCSB l-a adus de la Dinamo, a intrat ca titular, dar a trebuit să se mulțumească foarte rapid cu statutul de rezervă a lui Andrei Vlad. Totuși, Cătălin Straton ar putea continua din vară la clubul lui Gigi Becali. Este rezerva lui Andrei Vlad și conducătorii formației roș-albastre sunt mulțumiți de randamentul acestuia.

Cătălin Straton a fost adus la FCSB într-un moment delicat. Roș-albaștrii aveau mari probleme cu Andrei Vlad, infectat cu noul coronavirus, așa că Gigi Becali a făcut un efort și l-a adus de la Dinamo, Cosmin Contra luând decizia de a se dispensa de Straton pentru a aduce un portar mai vârstnic, Rene Roman, și de trei ori mai scump! Era amenințat cu trecerea la formația secundă.

”Straton este rezerva lui Vlad. Teoretic, de Straton aș mai am nevoie din vară, dar vom vedea ce pretenții va avea și el.

Când am avut nevoie, ne-am facut treaba cu el, iar Straton a știut de la început în ce condiții vine la noi și care este statutul său. Nu am ce să îi reproșez acestui jucător”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Straton a semnat contractul cu FCSB pe un an, până în vara anului 2021, și a fost titular în trei partide: cu FC Argeș și Poli Iași, în campionat, dar și cu Slovan Liberec în Europa League. După aceea, fostul portar al ”câinilor” a fost rezerva lui Andrei Vlad.

La Dinamo, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul echipei din Ştefan cel Mare, 12 în Liga 1 şi 4 în Cupa României.

Șase este numărul echipelor la care a evoluat portarul Cătălin Straton în carieră: Rapid Bucureşti, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti. 2 penalty-uri a apărat Cătălin Straton într-un singur meci, Academica Clinceni vs Dinamo Bucureşti, scor 1-3 în sezonul trecut.

Citește și

Scenariul redeschiderii sezonului de nunți: petreceri reluate din 15 mai