--> -->

Gigi Becali își trimite jucătorii la strung: ”Asta voi face!”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a dezlănțuit împotriva jucătorilor, după umilința cu Farul Constanța (1-3), care menține echipa în zona locurilor de baraj.

Chiar dacă formația sa este calificată în grupele Conference League și se pregătește de meciul cu West Ham la Londra.

Becali a spus că jucătorii ar merita trimiși șase luni la strung și i-a îndemnat să își asume presiunea, altfel să spună ”sunt căcăcioși, nu pot juca la FCSB”.

Ideea lui Becali: ”Doar pe un an”

”Băi, ești la FCSB! Aleargă, mă! Muncește, mă! Crezi că dacă ai intrat în Conference League ești vedetă și joci pe vârfuri? I-am spus lui Dică: «Hai să facem selecție la locul de muncă».

La menghină. Luăm un jucător. Îl punem să joace 2-3 meciuri și-l dăm înapoi dacă e. Hai, la revedere!

Nu mai facem contract decât pe un an. Aici, la FCSB, e la altceva. Dacă nu suporți presiunea, pleci înapoi! Nu se mai fac contracte pe 3 sau 5 ani. Facem doar un an, plus 3 ani. Hai, la revedere! Ia banii pe un an și du-te acasă. Sau refuză de la început și spune «Sunt căcăcios și nu pot juca la FCSB!»”, a declarat latifundiarul din Pipera la ProArena.

”Nu mai întreb pe nimeni”

În această vară, Gigi Becali a plătit peste 4 milioane de euro pentru a face 11 transferuri la FCSB. Cele mai mari sume au fost plătite pentru David Miculescu (1,7 milioane de euro) și Andrea Compagno (1,5 milioane de euro).

”Gata, de acum încolo nu ne mai facem de râs! Nu-l mai întreb nici pe Dică, nici pe MM. Vreau fotbaliști, cumpăr fotbaliști. După aceea le fac contract pe 1 an + 3 ani. Semnezi și rezilierea. Vrei să joci la FCSB? Te verific 6 luni la strung”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și

Nu s-a putut la Dinamo, FCSB l-a împrumutat la U Cluj