Gigi Becali, în spatele lui Pablo Cortacero? ”Există varianta asta”

Daniel Șendre, membru important DDB, spune că există posibilitatea ca Gigi Becali, finanțatorul FCSB, să fie în spatele lui Pablo Cortacero! Adică spaniolul să fie marioneta, sau susținut financiar de către rival, care nu va uita niciodată farsa pe care DDB le-a făcut-o roș-albaștrilor în vara lui 2016, la meciul cu Manchester City.

Acea dată a fost trecută și pe tricourile ”câinilor” la un meci cu FCSB, în februarie 2020, când Dinamo a învins cu 2-1. ”Există varianta ca în spatele băieților ăștia să fie Gigi Becali, care vrea să se răzbune pentru coregrafia cu City. La ceea ce se întâmplă în momentul ăsta la Dinamo, poate să fie oricine. Gigi are bani, își permite, a fost lovit rău de tot cu coregrafia aia. Poate să fie el, poate să fie oricine, oricât de fantasmagoric ni s-ar părea asta.

Ar fi o lovitură de imagine pentru Gigi Becali și steliști. Oricine ar fi în spatele băieților ăstora, este bine să se oprească, să stea de vorbă cu noi și să ne dea clubul. Dacă domnul Negoiță poate să ne ajute, ar fi bine să o facă”, a declarat Șendre la GSP Live.

”Doar Dinamo București” a fost sloganul imens apărut la Tribuna a II-a de pe Arena Națională, la meciul FCSB – Manchester City (0-5), din preliminariile Champions League, mesaj care a fost afișat chiar de fanii roș-albaștrilor, purtători de veste roșii, albe și negre, care nu și-au dat seama că sunt victimele unui complot de asemenea amploare.

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari scenografii, producerea unui show la meciul cu Manchester City. Pentru a-l convinge pe patronul FCSB-ului, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o scenografie 3D a celor de la Dortmund.

Aceștia i-au spus lui Gigi că prima reprezentație va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare show-uri.

Citește și

Andrea Pirlo, impresionat de Radu Drăgușin: ”A demonstrat calitățile!”. Alături de ce român poate juca

No Comments Yet

Comments are closed