--> -->

Gigi Becali în dubiu față de gestul Patriarhului Daniel: ”Lepădare de credință? Nu cred”

Patriarhul Daniel a decis să se vaccineze și a făcut chiar un anunț public în acest sens, fără a se referi exact, evitând de fapt, să spună cu ce anume s-a imunizat.

”Sigur, gata!”

De altfel, informația era furnizată cu 24 de ore înainte prin purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, care anunța că: „Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”, a spus Vasile Bănescu.

Confirmarea a venit și din partea Patriarhului, întrebat fiind ieri de jurnaliști, dacă într-adevăr s-a vaccinat. ”Sigur, ne-am vaccinat. Gata!”, a spus conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.

”A vrut să scape”

După anunțul făcut de ÎPS Patriarhul Daniel, Gigi Becali a avut o reacție vizavi de acest subiect, latifundiarul fiind de părere că gestul ÎPS Daniel, dacă s-a vaccinat, ”e un act de lepădare de credinţă”.

Fiind o prezență vocală anti-vaccin, Gigi Becali recunoaște că gestul l-a surprins și că nu crede în declarația acestuia:

“Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru. Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă! De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat. De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar ”gata”. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-am spus asta ca să scap de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali pentru impact.ro.

Diana Șoșoacă nu crede

De altfel Gigi Becali nu este singurul care nu crede în declarațiile ÎPS Patriarhul Daniel, inclusiv Diana Șoșoacă s-a arătat surprinsă de acest lucru.

”Oare dacă și Patriarhul a făcut același lucru și s-a vaccinat din sfântul potir. Nu a precizat cu ce tip de vaccin s-a vaccinat, așadar de ce nu ar fi făcut-o în modul despre care vorbea colegul său, Înalt Prea Sfințitul Teodosie?!

Așadar, dacă s-a vaccinat cu sfânta împărtășanie și Patriarhul nostru?”, a adăugat Diana Șoșoacă.

Citește și

Anamaria Prodan, acționar la două noi posturi TV: ”Mă întorc la prima dragoste”