--> -->

Gigi Becali: ”Îl angajez pe Lupu la FCSB!”

Gigi Becali a anunțat că este dispus să-l angajeze pe Dănuț Lupu la FCSB pentru a-l ajuta să execute pedeapsa de executare în regim deschis.

Luni, 2 octombrie, apelul lui Dănuț Lupu a fost respins, iar fostul internațional român a fost condamnat la 7 luni și 10 zile cu executare.

Până la a se prezenta la Penitenciarul Rahova, fostul campion cu Dinamo și Rapid a precizat că deocamdată nu se află în țară. Mai mult, CS Dinamo reziliază angajamentul cu Lupu!

Gigi Becali a găsit metoda ca Dănuț Lupu să execute pedeapsa în regim deschis.

”Ziua lucrează la FCSB, seara să se ducă la pușcărie”

„Dacă tu conduci fără permis, ce vrei, să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7 luni, o să facă 3 luni de pușcărie, ce mare lucru. Face 3 luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă, la CS Dinamo.

(n.r – l-au anunțat că îi desfac contractul de muncă) Bine, lasă, mă, că îl angajez eu. Fac cerere, vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie. Dar el e prieten la cataramă la Jilava cu directorul de acolo, știu eu.

Dar ce, i-a dat mult? Păi atunci toți să conducem fără permis. De ce să nu meargă? i-a dat prea puțin. 7 luni, fără probleme, regim deschis, ziua lucreaza, seara se duce și doarme.

Și ginerele lui Becali are permisul suspendat

Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea. Cum adică, nu am carnet, dar conduc? Păi atunci pentru ce e carnetul? Conduc fără carnet, nu mă interesează.

Ginerele meu nu are permis, i-a luat permisul. I-am zis: «Băi, tată, ai grijă!». Mi-a zis: «Nici nu mă ating de volan, nici pe câmp, unde lucrez», «Băi, nu te atinge!»”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Citește și

Ce reprezintă urmele albe de pe cer lăsate de avioane: ”Despre asta e vorba”