Gigi Becali i-a caracterizat pe politicieni: ”Copilandri. Iar Dragnea a luat-o razna”. Ce-i place la Iohannis

Gigi Becali a avut un Paște cu peripeții. Patronul celor de la FCSB a rămas fără permis de conducere, astăzi, pe o perioadă de trei luni, întrucât a depășit viteza legală într-o localitate din județul Argeș. Plus o amendă de 1.305 de lei.

Omul de afaceri, care a cochetat și cu politica, a trecut în revistă toată clasa de la putere a țării într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la România TV. Becali a descris în termenii săi duri pe mulți dintre politicienii țării.

”Președinte sau premier pot fi și eu, dar trebuie să fii folositor poporului, pentru că dacă nu ai încredințare de la Dumnezeu, nu te bagi, căci vei avea cădere”, a declarat Becali.

”Ăștia acum au putere? Mă refer la cei de la putere. Ce putere să aibă, că sunt copilandri, ce putere să aibă? Nu zic că trebuie să fie bătrâni, dar ei sunt niște copilași care nu știu pe ce lume trăiesc. Mă uit la Nicușor Dan. El așa ca figură… Doamne, iartă-mă, Doamne! N-ai cum să-l alegi. Se vede frizura lui când îl vezi.

Cum să alegi așa un om?! Nu vedeți cum ne înnebunesc dracii?! Unde a ajuns Primăria Capitalei? Pe el nu l-a ales lumea, ci ăla cu coarne. Doamne, iartă-mă! Cum să-l pui pe ăla premier, ăla nu știe de capul lui, săracul, nici să meargă pe stradă nu știe”, a declarat Becali.

Nu are o părere pozitivă despre cei de la USR-PLUS. ”Sataniști… Taie banii la biserici, toată ziua îl critică pe Patriarh, critică biserica. Nici două voturi n-ar trebui să aibă într-o țară ortodoxă. Afară cu voi, nu avem treabă cu voi. Când vin să facă campania, luați-i la picioare! Păi, din moment ce ești împotriva bisericii, nu ești satanist?! Ce-ai, mă, cu biserica, ce ți-a făcut? Fă politica ta și cu asta basta!”, a reacționat omul de afaceri.

Becali are o părere mai bună vizavi de președintele Klaus Iohannis. ”Îmi place în continuare. Păi dacă e cuminte, omul. Nu face rele. Președinte care nu face rele. Om cuminte, la locul lui, nu deranjează pe nimeni, nu se bagă să dea pușcării”, a zis latifundiarul din Pipera.

A trecut la Liviu Dragnea. ”Nu l-au lăsat liber de Sărbători. Dragnea și-a făcut-o cu mâna lui. A avut puterea toată, putea să facă ceva, dar a luat-o razna. El, prima dată când a luat puterea, a pus-o pe Sevil Shhaideh prim ministru. Băăă, ai ceva la cap, cum să pui femeie musulmană prim ministru în România? Hai să fie sănătos! Uite unde-a ajuns!”.

S-a referit și la premierul Florin Cîțu. ”Nu știu nu știu, ăsta Florin Cîțu, m-am interesat la oameni care-l cunosc și spun că e băiat deștept și dacă ar fi lăsat să facă, ar putea să facă. Așa mi-o spun oameni care au lucrat cu el și au făcut școli cu el. Aici nu prea mă mai interesează. Că dacă eu sunt cu Hristos, pe mine nu mă mai interesează.

Păi când ești cu Hristos, nu mai ți-e frică de nimic. Mai mi-e frică mie de ceva? Dacă îmi iei viața, eu mă duc cu Hristos, mă! Păi, e mai frumos aici cu tine sau cu Hristos? Unde e mai frumos și unde e mai bine? Acolo e bucuria bucuriilor ce ochii n-au văzut, urechea n-a auzit și inima omului încă n-a ajuns… Eu sunt Hristos, pe mine mă lasă Hristos în Iad? Nu o să mă lase”, a comentat Becali.

Citește și

Diana Șoșoacă îi laudă pe parlamentarii maghiari: ”Dau acest exemplu”