Gigi Becali, gata să îşi vândă Palatul: “Încă 5 şi îl dau”

Gigi Becali este gata să dea o nouă lovitură financiară.

Dumitru Dragomir a dezvăluit în direct la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, la Fanatik, oferta pe care Gigi Becali o are pentru Palatul din Aleea Alexandru.

Fostul şef al Ligii Profesioniste a dezvăluit că mai multe ambasade au făcut oferte pentru imobilul deţinut de patronul FCSB.

“Dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!”

Gigi Becali a recunoscut că are o ofertă uriaşă pentru “Palat”. Deşi a spus în mai multe rânduri că nu este interesat să vândă, latifundiarul susţine că pentru 25 de milioane de euro este dispus să îl dea:

”Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!

A venit și o agenție cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint?

Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, dar ei au venit și au zis că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: «Bine. Dacă îl vreți, ăsta-i prețul: 25 de milioane». Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a spus Gigi Becali pentru Cancan.

Trei ambasade

Ar putea fi o nouă lovitură financiară dată de patronul de la FCSB. În urmă cu 16 ani, Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pentru Palat, iar acum ar putea să îl vândă de trei ori mai scump.

”Eu știu. E un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 de milioane de euro ofertă pe Palat. I-a dat o ambasadă pe care nu pot să o spun pentru că s-ar putea să deranjeze. Trei ambasade.

O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro. Toată lumea care are minte și care este negustor, ăsta este țelul.

L-a cumpărat cu 7 milioane de euro și îl dă cu 25 de milioane de euro. Vă dați seama? Și ia 25 pentru că acolo pământul e foarte scump. Nu mai găsești pământ acolo”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”.

Citește și

Pustia Carantaniei, loc de neratat în Țara Sfântă