Gigi Becali după remiză cu CFR Cluj: ”Ce vrea Domnul! Pe ăla l-aș lăsa să leșine pe teren”

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 5 din play-off, meciul fiind decis în ultimul minut al prelungirilor după golul egalizator al lui Andrei Burcă, după ce Florin Tănase a deschis scorul în prima parte, din penalty. Gigi Becali a surprins după meci, declarând că remiza era rezultatul la care spera astăzi.

CFR Cluj rămâne prima în play-off. Andrei Vlad a greșit flagrant la reușită, deși și terenul i-a jucat feste.

”Este intervenție divină golul din prelungiri, dar să vedem cu ce scop. Ce vrea Domnul, aia să fie, noi nu știm la final, atunci aflăm. Dacă îmi spunea cineva înaintea meciului să semnez să nu se mai joace și să dau și 6 puncte din sezonul viitor, totul pentru un egal, semnam sigur. Șut a jucat cu infiltrații, Olaru, nu era gata. Am fost decimați! Am avut multe lipsuri. A picat și Miron, a lipsit și Crețu”, a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

”E clar că suntem mai valoroși decât ei. Sunt foarte mulțumit de arbitraj, dar nu trebuie să lași meciurile astea așa libere, cu intrări tari. Sunt chiar mulțumit să jucăm meciul de titlu în ultima etapă. O să avem toți jucători apți, în afară de Coman. Sunt mulțumit că a revenit Olaru. E jucător decisiv pentru noi. O să câștigăm atunci fără probleme”, a mai spus Becali.

”Trebuia să îl schimbăm și pe Tavi Popescu, dar nu aveam cu cine. Când l-am scos pe Moruțan, că el a cerut schimbarea, trebuia scos și Tavi. Dar cu cine?”, a mai reacționat patronul FCSB.

Olimpiu Moruțan a cerut schimbare în finalul partidei cu CFR Cluj. A fost înlocuit în minutul 79 cu Adrian Niță și l-a enervat la culme pe Gigi Becali.

”Dacă tu ai 22 de ani și zici că nu mai poți, nu mai zice că vrei la echipe mari. Stai acolo, leșină pe teren, când are echipa nevoie de tine! Am fost eu prost. Ce 15-20 de minute? Are capul spart, piciorul rupt? Lasă-l să leșine pe teren! Nu îi era rușine? Îmi pare rău că am fost de acord (n.r. cu schimbarea)”, a spus Gigi Becali.

Citește și

Becali nu e interesat de campionat: ”Mai am 4 de vânzare”, MM îl apără pe Vlad