--> -->

Gigi Becali după anunțul lui Neluțu Varga că se retrage: ”Uite mă laud, dar mă așteptau la hotel”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a comentat mesajul lui Nelu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, după ce acesta a anunțat că se retrage din fotbal.

La fel ca Becali în urmă cu două săptămâni, Varga a susținut după CFR – CSU Craiova 1-1 că se retrage, din cauza arbitrajelor. Finanțatorul de la FCSB a comparat situația lui cu cea a conducătorului echipei din Gruia.

Gigi Becali despre șeful clujenilor: „Nu cred că se retrage, cine-i dă banii?”

„Eu nu cred că se retrage, nu se poate retrage. Vă spun ceva, ca să mă laud și eu puțin. Eu dacă mă retrag, mă retrag cu 25 de milioane în buzunar, că vând. El dacă se retrage, cine îi dă banii? Cine să îi ia clubul?”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Apoi, a vorbit despre oferta primită pentru FCSB de la Simion Apreutese, omul de afaceri din Arad care a vrut să cumpere FCSB și prieten cu Ilie Dumitrescu, și despre alte 3 persoane care ar fi fost interesate.

Ce zice despre vânzarea clubului său: „A apărut și-un arab”

„Întreabă-l pe Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu, prezent în studio). A venit omul care să dea 25 de milioane. Au apărut 3. Mai erau 2 turci.

Nu mai știam ce să le mai zic, mă așteptau pe la hotel să vorbească. A apărut și un arab. Acum nu mai poate să fie vorba de vânzare. După finalul campionatului discutăm”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a cerut 25 de milioane de euro pe FCSB în urmă cu două săptămâni, după 0-1 cu Rapid. O săptămână mai târziu, după 2-1 cu CSU Craiova, a anunțat că vrea 40 de milioane, dacă echipa va câștiga titlul.

Citește și

Preț uriaș al cireșelor de import la Buzău. Pensionar: „Nu îmi permit nici sâmburii”