--> -->

Gigi Becali: „Dinamo s-a rugat în genunchi pentru Dorin Rotariu!”

Gigi Becali a susținut azi că Dinamo ar fi insistat enorm pentru transferul lui Dorin Rotariu, care a ales în cele din urmă să joace pentru FCSB, rivala „câinilor” din Superliga.

Toarnă gaz pe foc!

Gigi Becali crede că Dorin Rotariu nu avea probleme cu fanii de la FCSB, mai ales că atacantul a refuzat-o pe Dinamo după ce a reziliat contractul cu bulgarii de la Ludogorets.

„Ce probleme să fie cu fanii? Sunt convins că suporterii noștri o să-l primească foarte bine! Dinamo s-a rugat de el în genunchi, dar nu s-a dus acolo”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Patronul FCSB îi asigură lui Rotariu unul dintre cele mai mari salarii din România, 20.000 de euro pe lună.

Ce a declarat Burcă luna trecută

„Știți foarte bine, avem niște limitări. Varianta Dorin Rotariu a apărut un pic târziu pentru noi. În momentul în care am început să transferăm, avem o limitare de buget. Facem lucrurile destul de devreme. E un jucător interesant, un jucător bun pentru campionatul României.

Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar sunt convins că a progresat, pentru că a fost în niște medii foarte bune. Nu contează ce mi-aș dori eu ca antrenor, contează ceea ce putem să transferăm. Vom vedea, nu știu”, a spus recent Ovidiu Burcă, atunci când s-a referit la internaționalul român.

Lista celor 20 de fotbaliști care au ajuns la FCSB după ce au jucat și la Dinamo

Dorinel Munteanu
Radu Niculescu
Adrian Pitu
Alexandru Păcurar
George Galamaz
Mihăiță Pleșan
Adrian Cristea
Valentin Lemnaru
Srdjan Luchin
Gabriel Tamaș
George Țucudean
Ciprian Marica
Harlem Gnohere
Valerică Găman
Cristi Bălgrădean
Diogo Salomao
Andrei Marc
Cătălin Straton
Deian Sorescu
Dorin Rotariu

Citește și

Deputatul Daniel Ghiţă, mesaj pentru Zelenski: ”De aceea nu meritați respectul meu!”