--> -->

Gigi Becali despre lupta la titlu: ”Mesaj de sus”

FCSB a obținut din nou o victorie în prelungirile meciului, 3-2 cu FC Argeș în Trivale, salvând situația pentru că a jucat cu un om în plus în ultimele 20 de minute.

14 puncte după minutul 90

Roș-albaștrii au adunat 14 puncte după minutul 90, situație la care stau foarte bine, menținându-se în vecinătatea celor de la CFR Cluj, de care îi desparte 5 puncte cu 8 etape înainte de final.

Gigi Becali este convins că FCSB are forța să câștige titlul în acest sezon, mergând pe ideea jucătorilor care rămân încrezători în perspectiva duelurilor pentru trofeul pe care echipa nu l-a mai câștigat din 2015.

Latifundiarul din Pipera consideră că lupta se va da doar cu CFR Cluj până în ultima etapă, nu și cu CSU Craiova aflată la 7 puncte în spatele bucureștenilor.

”Te poți pune împotriva lui Dumnezeu? Nu, tată!”

Gigi Becali a afirrmat pentru ProSport că Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf nu au nicio șansă cu echipa lor în lupta pentru titlu.

”Te poți pune împotriva lui Dumnezeu? Nu, tată! Dacă așa a vrut Dumnezeu, atunci așa am câștigat. Nu vedeți că Dumnezeu ne tot dă semnale că de data asta este cu noi în lupta pentru titlu? Eu am sperat la victorie până în ultima secundă.

Prepeliță a jucat ce a putut și el, dar noi am dominat tot meciul. Putem să câștigăm și în repriza a treia, nu mă supăr. Lasă să câștigm noi așa, dar apoi să sufere alții.

Am mai jucat noi bine în anii trecuți și am pierdut campionate unul după altul. Dumiter de aia este plătit! Când intră pe teren trebuie să își facă treaba. Că joacă un minut, două, zece, o repriză, nu contează. El trebuie să intre și să își facă datoria.

Campionatul ăsta o să se joace până în ultima etapă. Eu așa simt. Craiova lui Rotaru nu are treabă cu noi și CFR în acest campionat. Rotaru și Reghe nu au treabă cu câștigarea campionatului de multe luni, nu de acum”, a declarat Gigi Becali.

Citește și

MM Stoica despre baraj: ”Favorită”