Gigi Becali despre Dorin Rotariu: ”Nu i-a mai răspuns lui MM”

Dorin Rotariu are șanse minime să mai ajungă la FCSB, acolo unde a fost dorit în mod special de finanțatorul roș-albaștrilor.

Gigi Becali a dezvăluit că fostul dinamovist n-a mai răspuns la telefonul lui Mihai Stoica.

”Nu știm dacă mai aducem ceva”

”Cred că în orice moment ar mai fi nevoie de jucători, mai ales când ai mai multe obiective. Vor fi multe meciuri disputate într-un ritm destul de alert. Cu cât ai un lot mai numeros și valoros cu atât e mai bine. Vom vedea, căutăm, așteptăm răspunsuri, nu știm momentan dacă vom reuși să mai aducem ceva. (n.red. – despre interesul pentru Dorin Rotariu). Nu știu nimic, am discutat de principiu, dacă ne-ar ajuta sau dacă ar fi o variantă, dar nu am mai multe informații momentan”, a declarat Toni Petrea.

Dorin Rotariu a fost cu adevărat un obiectiv pentru Gigi Becali, însă internaționalul român n-a mai dat niciun semn de viață în ultimele zile.

”Mai mult atacant. Sau chiar rezerva lui Cordea”

Fostul jucător al lui Dinamo ar fi jucat vârf de atac la FCSB.

”M-a întrebat MM, că știa că-mi place de el de mult (n.r. Dorin Rotariu). L-am pus să-l sune și nu i-a mai răspuns. Voiam să-l aduc ca să-l bag mai mult atacant. Bine, putea să fie și rezerva lui Cordea”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Continuă în Grecia

”Ce jucător e? Vine Pele, cine vine? Este un jucător care la ăia n-a jucat, la ăia n-a jucat, ce atâta? Te dă Ludogorets? Înainte unde a fost?”, a replicat Victor Becali despre Dorin Rotariu.

La rândul său, Iosif Rotariu, unchiul ex-dinamovistului, a transmis că Dorin preferă să continue încă un an împrumut la Atromitos, chiar dacă rămâne în proprietatea lui Ludogorets.

Citește și

Dumitru Prunariu a dus o legătură de ceapă în spațiul cosmic: ”Era ordin”