--> -->

Gigi Becali, despre CFR: „S-a învățat cu deciziile în favoarea ei”

Gigi Becali, patronul FCSB, a început deja „războiul” declarațiilor cu CFR Cluj, înaintea meciului de pe Arena Națională.

FCSB – CFR Cluj, în etapa #8 din play-off-ul SuperLigii, are loc pe 14 mai. Meciul va fi televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Ton superior al lui Gigi Becali

Imediat după meciul cu Sepsi, câștigat de FCSB cu 3-1, Becali a declarat că îi consideră pe covăsneni mai buni decât pe cei de la CFR. În plus, a vorbit și despre scandalul iscat de ardeleni după meciul cu Universitatea Craiova, 1-1, aceștia fiind nemulțumiți de arbitrajul lui Radu Petrescu.

„Dacă e CFR ăla care a fost cu Craiova, câștigăm. Dar cred că o să fie un CFR mai bun. Sepsi e o echipă bună, care pasează. Va fi mai ușor cu CFR decât cu Sepsi”, și-a început Becali discursul, la „Digi Sport Special”.

Apoi, a vorbit despre nemulțumirile ardelenilor privind arbitrajul:

„Dacă eu eram obișnuit cu ceva care nu mi se cuvine, apoi mi se ia acel ceva, mi se pare că ceva nu e în regulă. Mă refer la CFR. Era obișnuită ca toate fazele să fie în favoarea ei, acum e VAR-ul ăsta și nu se mai poate”.

Ce decizii reclamă CFR Cluj la meciul cu Universitatea Craiova 1-1

În prima repriză, Andrei Ivan a intrat periculos asupra lui Boateng, cu talpa sus și piciorul întins, dar mijlocașul CFR-ului a avut noroc. Avea piciorul în aer în timpul intrării lui Ivan, nu pe gazon, astfel că a evitat contactul direct și, implicit, o posibilă accidentare gravă.

„Centralul” Radu Petrescu i-a acordat cartonașul roșu lui Ivan, apoi a fost chemat să revadă faza pe monitorul de la marginea terenului. După ce a urmărit reluările, arbitrul a anulat cartonașul roșu și i-a arătat „galben” lui Ivan.

În minutul 69, Andrei Ivan a egalat după o fază confuză. Nici jucătorii nu au știut inițial dacă reușita e valabilă. S-a verificat faza în camera VAR și s-a constatat că Ivan era în poziție regulamentară la faza golului. Camora a fost cel care l-ar fi ținut în joc pe Andrei.

Citește și

Cătălin Botezatu o critică pe Carmen Iohannis și o laudă pe Principesa Margareta: „Exact asta”