Gigi Becali, conspirativ: ”Am zis că Bârsan mai dă unul afară, era teleghidat”

Prestația lui Marcel Bârsan la meciul CFR Cluj – Dinamo (1-0) a scandalizat lumea fotbalului din România. Printre cei ce au discutat despre acest subiect s-a aflat și unul dintre rivalii ”câinilor”, Gigi Becali.

Patronul FCSB susţine că ”s-a dat direcţie” pentru ca CFR Cluj să câştige un nou titlu, ba, mai mult, declară că a simţit că Dinamo va avea încă un jucător eliminat după ce Marcel Bîrsan i-a dat al doilea galben lui Paul Anton şi spune că deciziile pro-CFR ar fi continuat, dacă elevii lui Edi Iordănescu n-ar fi reuşit să înscrie.

”Ce jocuri? O să fie toată lumea pentru CFR. Corupţie nu mai există. Există ordine. Niciun arbitru nu mai ia şpagă. Nu mai există corupţie în fotbal, nu mai e mită. Sunt stăpânii sus, care le dau direcţie. O să vedem ce o să facă, acum, cu Craiova.

I-am zis lui Mihai (n.r MM Stoica) că l-a dat afară la mişto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară şi pe Bejan, care avea galben. I-am zis că nu mă mai uit. Dacă nu dau gol, bagă Bârsan mingea în poartă.

Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine şi nu mai am nevoie de 11 metri.

E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeţi că pe Bârsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bârsan l-au trimis că e kamikaze”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în faţa lui Dinamo graţie golului înscris de Omrani, în minutul 80. Dinamo a jucat însă în 9 oameni încă din prima repriză, după ce Anton (31) şi Bejan (37) au fost eliminaţi. În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a apropiat la doar un punct de liderul FCSB.

Citește și

Raluca Turcan nu a plătit încă amenda, care, oricum, e înjumătățită: ”A fost o lecție de viață”