--> -->

Gigi Becali cedează un titular Craiovei: ”Asta e problema, că am furat”

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare), patronul Gigi Becali și specialiștii din fotbalul intern considerând că este cea mai mare rușine din istoria grupării, una dintre cele mai mari din fotbalul românesc.

Printre jucătorii de care patronul vicecampioanei vrea să scape este și portarul Andrei Vlad (22 de ani), care a comis-o la un gol la Erevan. Becali dorește să-l cedeze pe goal-keeper lui Mihai Rotaru, la CSU Craiova, mai ales că Vlad a avut evoluții ce-au dezavantajat formația roș-albastră și în ediția precedentă.

Vlad a venit la FCSB de la CSU Craiova în vara lui 2017, după un scandal uriaș. Andrei Vlad și-a rupt contractul cu oltenii și a fugit de la club, asumându-și o suspendare între 16 și 24 de etape. Ulterior, cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar FCSB a plătit în schimbul goalkeeperului 450.000 de euro.

”L-am sunat pe Rotaru. Toate mi se întâmplă pentru că am furat. Vreau să am conștiința curată. Și campionat pierdut, și calificare ratată, acum în Conference. Vlad a greșit la ambele goluri. I-am zis lui Rotaru să-mi dea banii înapoi pe care i-am dat pe el, 450.000, și să-l ia înapoi!

Dacă refuză Rotaru, măcar știu că sunt curat în fața lui Dumnezeu. Mi-a zis că sunt supărat și că vorbim peste o zi sau două. Asta e cea mai mare problemă a mea, că l-am furat atunci pe Vlad!

În plus, eu niciodată nu o să mai iau jucători aiurea, liberi de contract din străinătate, de 28, 29 de ani pe care-i refuză toți și îi ia Becali de bun. Mă refer la Ondrasek și Vucur. Le-am spus la revedere! I-am luat de prost!”, a declarat Becali la ”Digi Sport Special”.

Citește și

Mircea Diaconu, tăios: ”Klaus Iohannis e cel mai puțin potrivit președinte al României”